Στέλλα Καλλή: «Έχει συμβεί να με διεκδικούν δύο άντρες ταυτόχρονα»

Το Star βρέθηκε στα παρασκήνια φωτογράφισής της

Στέλλα Καλλή: «Έχει συμβεί να με διεκδικούν δύο άντρες ταυτόχρονα»
Στα παρασκήνια της φωτογράφισης της Στέλλας Καλλή βρέθηκε το Star για γυναικείο περιοδικό.

«Βρισκόμαστε στο κέντρο της Αθήνας σε ένα πολύ ωραίο ξενοδοχείο όπου κάνουμε μια φωτογράφιση μόδας πολύ χαλαρά και όμορφα!» είπε στην κάμερα του Star η τραγουδίστρια.

Η Στέλλα Καλλή ανταποκρίθηκε στο κόνσεπτ και ακολούθησε τις οδηγίες έτσι ώστε το αποτέλεσμα να εκπέμπει δυναμισμό αλλά και θηλυκότητα.

Το νέο τραγούδι της με τίτλο «Αρνούμαι» που υπογράφει ο Φοίβος έχει ήδη αγαπηθεί πολύ. «Το περίμενα πως και πώς να ανέβει το τραγούδι και να πάει καλά. Ευτυχώς δυο μήνες μήνες μετά ανεβαίνει και χαίρομαι πάρα πολύ!» υπογράμμισε.

Η Στέλλα Καλλή μοιράζεται τα βράδια της με τον Πάνο Καλλίδη και τον Χρήστο Μενιδιάτη και όλοι μαζί χαρίζουν στον κόσμο πολύ διασκέδαση. «Πάμε πάρα πολύ καλά, ο πανικός συνεχίζεται!»

Σε ότι αφορά στην προσωπική της ζωή, όπως εξομολογείται η τραγουδίστρια στο Celebrity «Έχει συμβεί να με διεκδικούν δύο άντρες ταυτόχρονα αλλά δεν είχα ποτέ παράλληλη σχέση, είμαι πολύ ξεκάθαρη και δεν μπορώ να δίνω φρούδες ελπίδες»! Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top