Ποια Taylor; Την ξέχασε κιόλας ο Harry των One Direction και απολαμβάνει το στριπτίζ άλλης

Το «έκαψε» στα γενέθλιά του-Δείτε φώτο

Ποια Taylor; Την ξέχασε κιόλας ο Harry των One Direction και απολαμβάνει το στριπτίζ άλλης

Μπορεί να χώρισε πρόσφατα από την Taylor Swift όμως φαίνεται πως ο star των One Direction, Harry Styles την έχει ξεπεράσει τελείως!!
Πώς αλλιώς δικαιολογούνται οι φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν στο Twitter και δείχνουν μια χορεύτρια με το σουτιέν στην φόρα να του χορεύει προκλητικά;;;

article-2272306-174D42F8000005DC-121_634x551 (1).jpg

Όπως σας γράψαμε και νωρίτερα ο Harry Styles «πάτησε» τα 19 και έσβησε τα κεράκια το βράδυ της Παρασκευής, στο VIP στέκι του Λονδίνου «The Alibi» μαζί με τους καλούς του φίλους Nick Grimshaw, Miquita Oliver και Pixie Geldof.

BCD90OuCUAAKuDF.jpg

Φορώντας ένα μοδάτο πουκάμισο με καρδούλες, ο νεαρός σταρ κατέφτασε στο club με τους σωματοφύλακές του να τον προστατεύουν από τους fans και τους παπαράτσι και αφού πρώτα είχε βγει για δείπνο με άλλα αγαπημένα του πρόσωπα, μεταξύ των οποίων ο Theo Hutchcraft.

BCDhugpCAAA202_.jpg

Στο VIP στέκι λοιπόν o Harry ξεσάλωσε για τα καλά! Οι φίλοι του καλαμπούριζαν με τις αντιδράσεις του 19χρονου που του είχαν πεταχτεί τα μάτια έξω! Βλέπετε η κοπέλα που του έκανε στρπτίζ είχε πλούσια τα ελέη!

Στις φωτογραφίες που ανέβηκαν στο Twitter, ο Harry φαίνεται πόσο χαλαρός και κεφάτος ήταν καθώς έβγαζε φωτογραφίες με τους fan του…

BCD5OrACAAAVCRt.jpg

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top