Beyonce: «Τραγούδησα τον Εθνικό Ύμνο play back και δεν το μετανιώνω»

Παραδέχθηκε το… φάουλ και τραγούδησε τον ύμνο Live για να κλείσει τα στόματα

Επιτέλους το σίριαλ με το play back της Beyonce στην ορκωμοσία του Μπαράκ Ομπάμα πήρε τέλος χθες με την super star να παραδέχεται στη συνέντευξη τύπου για το Super Bowl, ότι δεν τραγούδησε live για πολύ συγκεκριμένους λόγους.

beyonce1.jpg



«Η ορκωμοσία ήταν η στιγμή του Αμερικανού προέδρου και ήθελα να κάνω εκείνον και τη χώρα μας περήφανους. Αποφάσισα να τραγουδήσω το προμαγνητοφωνημένο τραγούδι, κάτι που είναι πολύ συνηθισμένο στη μουσική βιομηχανία. Ο καιρός, η καθυστέρηση και η ελλιπής δοκιμή στον ήχο με οδήγησαν σε αυτή μου την απόφαση και δεν το μετανιώνω», είπε η Beyonce.

beyonce2.jpg


Μάλιστα για να κλείσει και τα στόματα όσων είπαν ότι τραγούδησε play back, η Beyonce τραγούδησε live και χωρίς μουσική τον Αμερικανικό Εθνικό Ύμνο.

beyonce3.jpgbeyonce4.jpg

«Πάντα τραγουδάω live, όμως δυστυχώς δεν είχα τον απαραίτητο χρόνο για να κάνω πρόβα με την ορχήστρα για την ορκωμοσία, γιατί είχα τις πρόβες για το Super Bowl. Είμαι πολύ περήφανη για την εμφάνισή μου», είπε και έκλεισε μια και καλή το θέμα.
beyonce5.jpg

Ξεκαθάρισε μάλιστα και για τους άπιστους Θωμάδες, ότι στον τελικό του Super Bowl θα τραγουδήσει ζωντανά τονίζοντας:

beyonce6.jpg

«Έχω κάνει τις απαραίτητες πρόβες. Γεννήθηκα γι’ αυτό το πράγμα. Έχω στην πλάτη μου 16 χρόνια καριέρας και ότι έχω κάνει μέχρι τώρα με έχουν προετοιμάσει για να είμαι έτοιμη στον τελικό του Super Bowl».
beyonce7.jpg

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top