Διώξτε τις ραγάδες!!!

Από τι προκαλούνται και πώς... φεύγουν από πάνω μας;

Διώξτε τις ραγάδες!!!

Η εγκυμοσύνη, η απότομη αύξηση βάρους, ή μείωση βάρους, η απλά έλλειψη της ελαστικότητας της επιδερμίδας λόγω της κακής ποιότητας κολλαγόνου και ελαστίνης, σε συνδυασμό με ορμονικούς και κληρονομικούς π��ράγοντες, έχουν συχνά το πολύ δυσάρεστο αποτέλεσμα των ραγάδων. Σημεία όπως η κοιλιά, οι γλουτοί, τα χέρια εμφανίζουν την συγκεκριμένη εικόνα που όπως είναι φυσικό πανικοβάλλει κυρίως τις γυναίκες. Πώς φεύγουν όμως;

Η μοναδική λύση για να εξαφανισθούν εντελώς είναι η πλαστική επέμβαση. Επειδή όμως θα σας κοστίσει κάτι… παραπάνω, υπάρχουν και πιο φθηνοί τρόποι. Που μπορεί να μην σας δώσουν το αποτέλεσμα που θα σας δώσει το νυστέρι, θα δείτε όμως πολλή μεγάλη βελτίωση.

Eνυδάτωση: Πίνετε τουλάχιστον 8 ποτήρια νερό την ημέρα. Η ενυδάτωση αποτελεί τον καλύτερο τρόπο να αντιμετωπισθούν γιατί πολύ απλά η αφυδάτωση είναι η κυριότερη αιτία της εμφάνισής τους.

Ένα καλό body lotion, ή μια κρέμα σώματος βοηθάει επίσης πάρα πολύ. Τα πιο σωστά για αυτές τις περιπτώσεις είναι όσα περιέχουν ρετινόλη Α, που αυξάνει την παραγωγή κολλαγόνου. Επίσης, οι κρέμες με το φυτό Aloe Vera αλλά και με το φυσικό συνένζυμο Q10 βελτιώνoυν κατά πολύ την εικόνα της περιοχής των ραγάδων.

Αποφεύγετε να παίρνετε και να χάνετε βάρος και ιδίως απότομα. Οι αυξομειώσεις στο βάρος είναι ο καλύτερος σύμμαχός τους. Συνεπώς, η σταθερότητα στα κιλά είναι ο πλέον ενδεδειγμένος τρόπος να αντιμετωπισθούν. Να μην εμφανισθούν και εάν εμφανισθούν να… αρχίσουν να φεύγουν.

Οσες έχετε την δυνατότητα, κάντε πήλινγκ τουλάχιστον δύο φορές την εβδομάδα.

Σε επίπεδο καθαρά φυσικών τρόπων, το βούτυρο του κακάο, είναι ένας πολύ καλός τρόπος για την βελτίωση της επιδερμίδας. Βέβαια, το πώς θα το χρησιμοποιήσετε είναι λίγο… θέμα, αλλά περί ορέξεως…Επίσης αυτό που βοηθάει πολύ πάρα πολύ είναι όχι ο συνηθισμένος τρόπος γυμναστικής, όσο το κολύμπι.

Σε ό,τι αφορά τους καθαρά τεχνητούς τρόπους, η διαδικασία της μικροδερμοαπόξεσης, αλλά και οι ακτίνες λέϊζερ επιτυγχάνουν λεία επιδερμίδα. Εσείς δεν έχετε παρά να επιλέξετε τι είναι αυτό που προτιμάτε και… καλή επιτυχία.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top