Αθηνά Οικονομάκου: Mιλά για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε

«Πέρασα μια πολύ δύσκολη περίοδο πριν από κάνα μήνα»

Αθηνά Οικονομάκου: Mιλά για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε

Για τις πολύ δύσκολες στιγμές που πέρασε πριν από ένα μήνα, μίλησε η Αθηνά Οικονομάκου, η οποία αποκάλυψε πως έφτασε στα όρια της υπερκόπωσης από τα πολύωρα γυρίσματα και τις υποχρεώσεις της στο θέατρο:

«Στον ελεύθερο χρόνο μου κάθομαι μόνο σπίτι. Δεν μπορώ να βγω και πρέπει να προσέχω γιατί πέρασα μια πολύ δύσκολη περίοδο πριν κάνα μήνα. Έφτασα στα όρια υπερκόπωσης. Δεν αρρώστησα. Κατάλαβα ότι με εγκαταλείπουν οι δυνάμεις μου. Είχα ζαλάδες, πολύ χαμηλή πίεση, πήγα στο γιατρό και μου είπε απορώ πως περπατάς. Είχα χαμηλά αποθέματα σιδήρου. Είχε εξαντληθεί ο οργανισμός μου, και αποφάσισα πως τέρμα τα ξενύχτια, θα κοιμάμαι 8ωρο και θα τρώω καλά. Γιατί δεν έτρωγα καλά, παρόλο που ένιωθα πως το πρωί δεν μπορώ να πάρω τα πόδια μου. Είπα κούραση είναι θα περάσει, αλλά αυτό συνεχιζόταν πάνω από μήνα».

0036_ATHINA_OIKONOMAKOY_13102012.jpg

Στη συνέχεια, μίλησε και για την προσωπική της ζωή, λέγοντας πως αγαπά την ανεξαρτησία της:

«Είμαι πολύ μόνη μου, και δεν μπορώ πολύ να με φροντίζουν. Προτιμώ να φροντίζω τους άλλους!»

Γιατί όμως δεν δημοσιοποιεί την εκάστοτε σχέση της;

«Θα δημοσιοποιήσω μια σχέση μου όταν γίνει επίσημη και φτάσει στα σκαλιά της εκκλησίας».

Μάλιστα, δηλώνει έτοιμη για οικογένεια!

«Πάντα μ΄άρεσε η ιδέα της οικογένειας και των παιδιών. Άρα όταν βρω τον κατάλληλο σύντροφο, θα το κάνω και ας είμαι μικρή. Έχω τρέλα με τα παιδιά και θέλω να κάνω τρία! Δεν με απασχολεί καθόλου αν αυτό μου κάνει κακό στην καριέρα. Είμαι πολύ του σπιτιού, της μαγειρικής και της καθαριότητας. Είμαι γεννημένη μανούλα».

Όσο για το πώς θέλει τον άντρα σε εμφάνιση και χαρακτήρα; Λέει:

«Δεν έχω ένα συγκεκριμένο εμφανισιακό πρότυπο. Είναι θέμα γούστου, και το γούστο μου έχει πολύ μεγάλη απόκλιση. Είναι τι μου βγάζει ο άλλο; Θέλω να με κάνει να νιώθω ασφαλής, όμορφα, να είναι ευαίσθητος αλλά όχι και πολύ κλαψιάρης. Είμαι τόσο δυναμική, που καμιά φορά τον καταπίνω τον άλλον, και τον ευνουχίζω, και μετά δημιουργούνται προβλήματα στη σχέση».

ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ VIDEO ΤΙ ΕΙΠΕ Η ΑΘΗΝΑ ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΟΥ…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top