O φετιχισμός επέστρεψε στη μόδα!

Τι χρώματα και υφάσματα προτείνουν οι μεγαλύτεροι σχεδιαστές

O φετιχισμός επέστρεψε στη μόδα!
Η μόδα κύκλους κάνει και γυρίζει. Γι΄αυτό καλό είναι ποτέ να μην πετάτε παλιά κομμάτια από τη γκαρνταρόμπα σας, επειδή ποτέ δεν ξέρετε πού και πότε θα σας χρησιμεύσουν!

Δεν το λέμε εμείς, αλλά οι μεγαλύτεροι σχεδιαστές μόδας που για το φθινόπωρο-χειμώνα του 2011, προστάζουν επιστροφή στον φετιχισμό και στη μόδα που ξεκινά από τα τέλη της δεκαετίας του 1960, φτάνοντας μέχρι τη δεκαετία του 1980.

Πάρτε χαρτί και μολύβι λοιπόν και σημειώστε τις συμβουλές των διασημότερων οίκων μόδας ώστε ο χειμώνας σας να είναι όλο στυλ και... φετιχ!
Μαύρα ρούχα με διαφάνειες: To μαύρο χρώμα είναι κλασική αξία στο χρηματιστήριο της μόδας. Φέτος, ο Marc Jacobs και ο οίκος Louis Vuitton πάνε ένα βήμα παραπέρα και προσθέτουν τη μαύρη δαντέλα, δερμάτινες λεπτομέρειες, αλλά και γυαλιστερό μαύρο λάτεξ.

Ίδια η συνταγή και για τα παντελόνια, με τους σχεδιαστές να προωθούν τα μαύρα δερμάτινα παντελόνια, αλλά και τα φορέματα και τα εφαρμοστά μπουφάν με επεξεργασία που τους δίνει την εικόνα του αργού πετρελαίου.

Στον αντίποδα του «μαύρου» περνάνε η Burberry,ο οίκος Gucci, ο Miu Miu αλλά και οι Bottega Veneta, που προτείνουν ηλεκτρισμένα φωτεινά χρώματα, όπως πορτοκαλί, έντονο μπλε, πράσινο σμαραγδί, κόκκινο μεταξωτό, κοραλλί αλλά και κεραμιδί.
Τέλος, μια άλλη μερίδα σχεδιαστών κάνει τη στιλιστική διαφορά, αλλά συνάμα και την αντεπίθεση στην επέλαση του μαύρου.

Μιλάμε για τους Alexander Mc Queen, Max Mara και Hermes, που προτείνουν ως χρώμα του χειμώνα το άσπρο, φορεμένο σε λευκά μακριά παλτά μοναστικής λιτότητας.

Γεωμετρικές φόρμες σε πρωινά αμάνικα φορέματα για τον οίκο Calvin Klein, και συνδυασμός μαύρου-λευκού αλλά και κλασικών ανδρικών υφασμάτων όπως το τουίντ σακάκι, είναι μερικές ακόμα από τις στιλιστικές ιδέες που έχει σκεφτεί γι΄αυτή τη σεζόν οι οίκος Chanel.

Όσο για τα παπούτσια; για όσες νιώθετε «αντράκια» μέσα σας, καιρός να χαρείτε μιας και το ανδρόγυνο στυλ επιστρέφει στο πατούμενο. Χαμηλόδετα παπούτσια, αλλά και το πιε ντε πουλ είναι μερικές από τις προτάσεις των μεγαλύτερων σχεδιαστών.
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top