Αυτές είναι οι τάσεις της μόδας στα παπούτσια

Δείτε τι προτείνουν γνωστοί οίκοι μόδας

Αυτές είναι οι τάσεις της μόδας στα παπούτσια

Κάθε στιλάτο κορίτσι γνωρίζει πολύ καλά ότι ένα ζευγάρι παπούτσια μπορεί να κάνει τη διαφορά στην εμφάνισή του.

Φέτος το χειμώνα οι σχεδιαστές σκέφτηκαν για εσάς τα πάντα. Φλατ παπούτσια για άνεση στη δουλειά, ψιλοτάκουνα και πλατφόρμες για εμφανίσεις που θα συζητηθούν, μπότες και μποτάκια.

Όσο για τα υφάσματα; Κι εκεί η ποικιλία μεγάλη για να διαλέξετε αυτό που σας ταιριάζει. Από δερμάτινα και σουέτ μέχρι βελούδο και γούνα, από όλα έχει ο μπαχτσές για να έχετε να αλλάζετε.

Μία από τις πιο in τάσεις της μόδας στα παπούτσια του χειμώνα είναι τα τακούνια σφήνες. Η Barbara Bui, η Isabel Marant, o Marc Jacobs, o οίκος Burberry, o D & G είναι μερικοί από τους πιο γνωστούς οίκους που προτείνουν στις γυναίκες τα τακούνια σφήνες.

Αν πάλι τα συγκεκριμένα τακούνια δεν σας πολυαρέσουν μη σκάτε σας έχουμε κι άλλη λύση. Super hot τάση στα παπούτσια είναι οι πλατφόρμες που ταιριάζουν για μια σικάτη εμφάνιση στο γραφείο.

Αν η άνεση είναι αυτή που αναζητάτε σε ένα ζευγάρι παπούτσια, αλλά ταυτόχρονα θέλετε να είστε μοδάτη, μη διστάσετε να φορέσετε τα φλατ, αντρικά παπούτσια που κυριάρχησαν στις κολεξιόν της Στέλα Μακάρτνεϊ, της Chanel και του Narciso Rodriguez.

Φυσικά οι ψηλές μπότες πάνω από το γόνατο είναι και πάλι της μόδας, όπως προστάζουν οι οίκοι Louis Vuitton, DKNY, Versace και Roberto Cavalli.

Τέλος δεν υπάρχει τίποτα πιο sexy από τις γόβες στιλέτο. Κάνουν τους άντρες να αναστενάζουν σε κάθε σας βήμα και εσάς να νιώθετε η κυρίαρχος του παιχνιδιού.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top