Νυφούλα τον Μάιο η Ευδοκία Ρουμελιώτη

Πιο ερωτευμένη από ποτέ η ηθοποιός

Νυφούλα τον Μάιο η Ευδοκία Ρουμελιώτη

Μπορεί τον τελευταίο καιρό να είχε βουίξει ο τόπος ότι η Ευδοκία Ρουμελιώτη, η Ελπίδα από τη «Ζωή της άλλης» χώρισε από τον καλό της λίγο πριν ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας, άλλα κάτι τέτοιο τελικά απέχει πολύ από την αλήθεια.

Κι αυτό γιατί σύμφωνα με τη Real Life, η ηθοποιός και ο καλός της, Νικηφόρος Χαραγκιώνης θα παντρευτούν με παππά και με κουμπάρο τον ερχόμενο Μάιο.

Τα κουτσομπολιά περί χωρισμού ξεκίνησαν όταν το ζευγάρι ανέβαλε το γάμο που ήταν αρχικά να γίνει τον Σεπτέμβριο.

Ο λόγος; Το πένθος της οικογένειας του Ν. Χαραγκιώνη, αφού το καλοκαίρι έφυγε από τη ζωή η θεία του.

Μπορεί βέβαια να υπήρξε μια καθυστέρηση στα σχέδια των παιδιών, όμως το ζευγάρι παραμένει μαζί, ευτυχισμένο, ερωτευμένο και πάνω από όλα καθόλου αγχωμένο.

Όλα άλλωστε είναι έτοιμα. Η ηθοποιός έχει διαλέξει το νυφικό της, έχει φροντίσει για τις μπομπονιέρες, τον στολισμό της εκκλησίας και για το γλέντι που θα ακολουθήσει το μυστήριο του γάμου.

Η Ευδοκία Ρουμελιώτη και ο Νικηφόρος Χαραγκιώνης γνωρίστηκαν σε μια κοσμική εκδήλωση και αμέσως έγινε το κλικ. Μπορεί να προστάτεψαν τη σχέση τους από τα φώτα της δημοσιότητας, όμως συγκατοικούν πολύ καιρό μαζί και είναι πολύ ερωτευμένοι.

Αααα, και μη νομίζετε ότι το Μάιο ο γάμος τους θα είναι το κοσμικό γεγονός της χρονιάς. Και οι δυο τους θέλουν να προστατέψουν αυτή τη σημαντική στιγμή της ζωής τους από τα φώτα της δημοσιότητας. Δεν θα είναι κλειστός γάμος, όμως το ζευγάρι θα κάνει ότι μπορεί για να αποφύγει τις τηλεοπτικές κάμερες.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top