Αθηνά Ωνάση: Ολα τα φώτα επάνω της

Ξεκίνησε το Διεθνές τουρνουά ιππασίας με την επωνυμία της

Αθηνά Ωνάση: Ολα τα φώτα επάνω της

Όλα τα βλέμματα τράβηξε πάνω της για μια ακόμη φορά η Αθηνά Ωνάση στο φετινό Διεθνές τουρνουά ιππασίας Αθηνά Ωνάση που ξεκίνησε στο Ρίο Ντε Τζανέϊρο.

Από το 2007 που διοργανώθηκε για πρώτη φορά, το τουρνουά που φέρει την επωνυμία της χρυσής κληρονόμου συγκεντρώνει όσο λίγα eventsτο ενδιαφέρον των διεθνών μέσων ενημέρωσης. Μάλιστα, οι συγκεκριμένοι αγώνες αποτελούν ιδέα του ίδιου του συζύγου της Αθηνάς Αλβάρο Αλφόνσο Ντε Μιράντα Νέτο που θέλησε να υλοποιήσει το όνειρο που είχε από μικρός: Κι αυτό δεν ήταν άλλο από την αγάπη του για τα άλογα, τα οποία θα διαγωνίζονταν σε ένα μεγάλο αθλητικό γεγονός.

Οσο για το όνομα του τουρνουά, αυτό δεν θα μπορούσε παρά να φέρει την επωνυμία της αγαπημένης του συζύγου, η οποία με το που βγήκε στην αρένα με το άλογό της καταχειροκροτήθηκε από το κοινό. Το ίδιο βέβαια και ο Αλβάρο. Σημειώνεται ότι από το 2007 μέχρι το 2009 οι αγώνες γίνονταν στο Σάο Πάολο, ενώ έκτοτε διεξάγονται στην γενέτειρα του Αλβάρο.

Αυτή ήταν μία από τις σπάνιες εμφανίσεις της Αθηνάς και του Αλβάρο. Κάθε τους δημόσια έξοδος, κάθε τους κίνηση απαθανατίζεται από δεκάδες φλας των παπαράτσι. Σε κάθε περίπτωση πάντως και οι δύο αποφεύγουν τις κοσμι��ότητες και δεν δίνουν εύκολα αφορμή για σχόλια.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top