Νίκος Βέρτης: Δεν τα έχω με την Ελευθερία Ελευθερίου

Έξαλλος με φωτογραφίες περιοδικού

Νίκος Βέρτης: Δεν τα έχω με την Ελευθερία Ελευθερίου

Έξαλλος είναι ο Νίκος Βέρτης… Ο λόγος; Το δημοσίευμα με τίτλο "Νίκος Βέρτης- Ελευθερία Ελευθερίου. 7 μήνες μαζί!", που τον παρουσίαζε να έχει σχέση με την εν λόγω τραγουδίστρια. Μάλιστα είχε και φωτογραφίες με το «ζευγάρι» να κάνει μπάνιο μαζί…


Ο τραγουδιστής ισχυρίζεται μιλώντας αποκλειστικά στο Σταρ, ότι πρόκειται για φωτομοντάζ.


«Δεν υπάρχουν φωτογραφίες που είμαστε μαζί, είναι ένα από τα παιδιά που δουλεύει στο μαγαζί και έχουμε μια καλή επαγγελματική σχέση. Ελπίζω να σοβαρευτούν και να μην γράφουν τέτοια. Είναι πολύ δύσκολο σε ένα παιδί που δουλεύει στο μαγαζί να του φορτώνουν τέτοια πράγματα» είπε και πρόσθεσε «Ευτυχώς που ο κόσμος ξέρει καλά ότι τα περισσότερα από όσα γράφονται είναι ανοησίες».


Και συνεχίζει: «Φυσικά θα το παραδεχόμουν ότι είμαι σε μια σοβαρή σχέση αν είμαι με ένα άτομο που αγαπώ. Δεν θα με πείραζε, Γιατί όχι; Απλά δεν θα ήθελα να γίνει καραμέλα η προσωπική μου ζωή, εκτός από την ημέρα που θα παντρευτώ. Προς το παρόν τίποτα δεν ισχύει».


Εκτός από το μήλο της έριδος, την Ελευθερία Ελευθερίου, στο ίδιο καμαρίνι άντεξαν για καμιά εβδομάδα η Χριστίνα Κολέτσα και η Χριστίνα Παπαδάκη. Όμως όπως ξεκαθαρίζει ο τραγουδιστής, «η Κολέτσα ήταν στο πρόγραμμα και έκλεισε η συμφωνία τέλη Iουλίου. Η Παπαδάκη είναι τώρα στο σχήμα. Καμία δεν σφάζεται, δεν ασχολούνται η μία με την άλλη…»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top