Αυτή είναι η 17χρονη Ελληνίδα που κέρδισε την διαδικτυακή Eurovision

Τι λέει για τον διαγωνισμό και την φυγή της μητέρας της στο Εξωτερικό

Αυτή είναι η 17χρονη Ελληνίδα που κέρδισε την διαδικτυακή Eurovision

«Έγραψα το τραγούδι με την βοήθεια της μαμάς μου, αλλά οι στίχοι είναι δικοί μου. Δεν περίμενα ότι θα κερδίσω», είπε η Κωνσταντίνα Γερμανίδου, η 17χρονη μαθήτρια από την Καβάλα που κέρδισε την πρώτη θέση σε παγκόσμιο διαγωνισμό τραγουδιού μέσω Ίντερνετ!

Όπως έχει γράψει το star.gr, η 17χρονη πρώτευσε μεταξύ 2.000 συμμετοχών με το τραγούδι «Just Your Touch».

Καλεσμένη στην εκπομπή «Μίλα», η Κωνσταντίνα μίλησε για το πώς βρέθηκε στον διαγωνισμό: «έχω δική μου σελίδα στο YouTube κι “ανεβάζω” τραγούδια. Ένας διαχειριστής από την σελίδα μου έστειλε λεπτομέρειες για τον διαγωνισμό. Στην αρχή έβαλα ένα άλλο τραγούδι και, από τη στιγμή που είδα ότι υπήρχε ανταπόκριση, έβαλα ένα άλλο για τον διαγωνισμό».

Η 17χρονη ζει στις Κρηνίδες, ένα χωριό έξω από την Καβάλα και φοιτά στο μουσικό λύκειο της πόλης, ενώ το έπαθλο του διαγωνισμού ήταν 400 δολάρια. «Δεν το έκανα για το έπαθλο. Δεν πίστευα ότι θα βγω πρώτη», πρόσθεσε.

«Η μαμά μου έφυγε τον Ιούλιο και πήγε στην Αγγλία για να βρει δουλειά. Είναι αρκετά δύσκολο, αλλά ευτυχώς έχω τον μπαμπά μου, την γιαγιά μου και τη θεία μου», είπε η Κωνσταντίνα, που έχει μία αδερφή 10 ετών. «Θα γυρίσει η μαμά, μας λείπει πολύ», συνέχισε η 17χρονη, προσθέτοντας πως η μητέρα της παρακολουθούσε καθημερινά την εξέλιξη του διαγωνισμού και ήταν πάντα κοντά της χρησιμοποιώντας το Ίντερνετ και το τηλέφωνο!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top