Στα πατώματα ο πατέρας της Adele για να συμφιλιωθεί μαζί της!

Την παρακαλά και ζητά να δει τον εγγονό του

Στα πατώματα ο πατέρας της Adele για να συμφιλιωθεί μαζί της!

Γονατιστός πέφτει ο πατέρας της Adele, που την παρακαλά να δει τον εγγονό του, και ζητά από την κόρη του μια ευκαιρία ώστε να γίνει «καλός παππούς».

Βλέπετε, μπαμπάς και κόρη, δεν έχουν καθόλου καλές σχέσεις, με αποτέλεσμα εδώ και χρόνια να είναι αποξενωμένοι.

Το γεγονός αυτό, επιβεβαιώνει ο ίδιος, που παραδέχεται στα ξένα Μ.Μ.Ε, πως η 24χρονη τραγουδίστρια, τον έχει αποκόψει εντελώς από τη ζωή της:

adele-011613sp.jpg
«Είναι λες και είμαι νεκρός για εκείνη. Δεν με ενδιαφέρει το ότι είναι celebrity ή έχει πολλά χρήματα και κύρος. Θέλω απλά πίσω την κόρη μου, και θέλω να γίνω κατάλληλος παππούς για τον εγγονό μου».

Να σας ενημερώσουμε, πως οι σχέσεις της Adele με τον πατέρα της, έχουν διαταραχθεί από όταν η τραγουδίστρια ήταν 3 ετών, όταν o Mark Evans, παράτησε τη μητέρα της, Penny Adkins.

adele1.jpg
Aν και όλ΄αυτά τα χρόνια προσπαθούσαν να έρθουν κοντά οι δυο τους, το γυαλί ράγισε, όταν ο Mark Evans βγήκε το 2011 και μίλησε δημόσια για τις κακές σχέσεις που είχε με την κόρη του.

Χαρακτηριστικό είναι πως σε συνέντευξη της, τον Φεβρουάριο του 2012, η Adele είχε βγει και είπε πει στο Vogue, πως «αν ξαναδώ τη μούρη του, θα τον φτύσω! Δεν θ΄ακούσει τίποτα για μένα, ποτέ ξανά!»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top