Τι λέει για τους «4» της φετινής Eurovision η Ελευθερία Ελευθερίου;

Πώς σχολιάζει τους υποψηφίους και την περσινή συμμετοχή της

Τι λέει για τους «4» της φετινής Eurovision η Ελευθερία Ελευθερίου;

Πρώτη ανάρτηση: 29/1/2013 00:49

Τους υποψηφίους για την εκπροσώπησή μας στην φετινή Eurovision σχολίασε στην κάμερα του Star η Ελευθερία Ελευθερίου, που ταξίδεψε πέρσι με τα γαλανόλευκα χρώματα στη διοργάνωση του Αζερμπαϊτζά��!

«Εύχομαι να πάμε καλύτερα από πέρυσι», δήλωσε η νεαρή τραγουδίστρια, η οποία πέρσι μας έβαλε στη θέση 17 με το «Aphrodisiac», ενώ πρόσθεσε πως θα πρέπει να ακούσουμε πρώτα τα τραγούδια πριν εκφράσουμε άποψη για τους υποψήφιους.

Σχολιάζοντας το μειωμένο περσινό budget αλλά και τις επικρίσεις που ακούστηκαν για την χορογραφία και την εμφάνισή της, η Ελευθερία είπε: «είναι ένας διαγωνισμός! Από έναν διαγωνισμό πρέπει να περιμένεις τα πάντα, πρέπει να περιμένεις ότι μπορεί να μην πάρεις καλή θέση. Πήγαμε με χαμηλό budget και, με βάση τα δεδομένα που είχαμε, δώσαμε ό,τι καλύτερο».

Στο μεταξύ, Αγγελική Ηλιάδη, Θωμαής Απέργη, Κoza Mostra και Alex Leon θα γυρίσουν σήμερα, Τρίτη, τα video clips των τραγουδιών τους, τα οποία θα δούμε στην παρουσίαση της 4ης Φεβρουαρίου, οπότε και θα αποκαλυφθούν με κάθε λεπτομέρεια οι υποψηφιότητες για το «εισιτήριο» του Μάλμε!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top