Ζευγάρι με κόρη πρώην υπουργού ο Πάνος Κοκκινόπουλος

Το love story του 63χρονου σκηνοθέτη με την 28χρονη Λένα

Ζευγάρι με κόρη πρώην υπουργού ο Πάνος Κοκκινόπουλος

Με την 28χρονη ηθοποιό Λένα Παπαληγούρα, κόρη του πρώην υπουργού Δικαιοσύνης, είναι ζευγάρι ο 63χρονος σκηνοθέτης Πάνος Κοκκινόπουλος!

Καταξιωμένος σκηνοθέτης εκείνος, ταλαντούχα ηθοποιός εκείνη... ζουν ένα θυελλώδη έρωτα εδώ και δύο χρόνια, μετά την γνωριμία τους στο πλατό.

Πάνος και Λένα γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της τηλεοπτικής σειράς «3ος Νόμος» το 2010, στην οποία εκείνος υπέγραφε την σκηνοθεσία και εκείνη έπαιζε έναν μικρό ρόλο. Αρχικά, έκαναν παρέα, όμως, ο έρωτας δεν άργησε να τους χτυπήσει την πόρτα...

Το ζευγάρι προτιμά να κρατά χαμηλούς τόνους και οι δημόσιες εμφανίσεις του είναι μετρημένες: μάλιστα, αν και η Λένα παρακολουθεί ακόμα και τις πρόβες της θεατρικής παράστασης του Πάνου, προσπαθούν να αποφεύγουν πάντα τους φωτογράφους όταν αποχωρούν μαζί από το θέατρο!

Κατά καιρούς, στον Πάνο Κοκκινόπουλο έχουν χρεώσει διάφορες σχέσεις, όπως με την Κλέλια Ρένεση, τις οποίες ο ίδιος δεν επιβεβαιώνει. Στο πλευρό του, πάντως, για χρόνια, ήταν η Παναγιώτα Βλαντή, με ανθρώπους του χώρου να λένε πως ο σκηνοθέτης ήταν ο άνθρωπος που «σημάδεψε» τη ζωή και την καριέρα της.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top