Στο σπίτι με το μωρό Shakira – Pique!

Τι αποκάλυψαν οι γονείς του ζευγαριού για τον μικρό Milan;

Στο σπίτι με το μωρό Shakira – Pique!

Στιγμές οικογενειακής ευτυχίας στο σπίτι τους, στα περίχωρα της Βαρκελώνης, ζουν o Gerard Pique και η Shakira, καθώς η Κολομβιανή σταρ πήρε εξιτήριο από το μαιευτήριο, πέντε ημέρες μετά την γέννηση του γιού τους, Milan!

Χαμογελαστή και με τον σύντροφό της στο πλευρό της, η 35χρονη τραγουδίστρια έφυγε από το μαιευτήριο με τζιπ με φιμέ τζάμια, που οδηγούσε ο αδερφός της.

Κι αν οι ευτυχισμένοι γονείς δεν έκαναν δηλώσεις, οι γονείς της Shakira είπαν δύο λογάκια στα μέσα ενημέρωσης: «είναι ένα όμορφο μωρό, που δεν κλαίει πολύ», είπε η μητέρα της τραγουδίστριας και δεν έκρυψε ότι ξέσπασε σε κλάματα όταν αντίκρισε τον εγγονό της.

«Δεν ξέρω σε ποιόν μοιάζει. Δεν ξέρω να σας πω σοβαρά. Είναι πολύ μικρούλης. Πολύ μικρούλης... Λένε ότι έχει τα μάτια του γιού μου, ότι είναι γαλανά», είπε η μητέρα του ποδοσφαιριστή, που έμεινε στο σπίτι για να ετοιμάσει τα πάντα για την άφιξη του μωρού.

Όσο για τον Gerard Pique;
Μοιράστηκε μεταξύ μαιευτηρίου και προπονήσεων, ενώ αφιέρωσε το τέρμα που πέτυχε στον αγώνα Μπαρτσελόνα – Μάλαγα, την Παρασκευή, στον μικρό Μίλαν, κάνοντας τον πανηγυρισμό – πιπίλα!

gerard.jpg

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top