Κατερίνα Λάσπα: βαφτίζει το Σαββατοκύριακο την κορούλα της

Και το όνομα αυτής… «Σάρα»!

Κατερίνα Λάσπα: βαφτίζει το Σαββατοκύριακο την κορούλα της
Την κορούλα της ετοιμάζεται να βαφτίσει η Κατερίνα Λάσπα. Η παρουσιάστρια, αφού πέρασε όλο το καλοκαίρι της στη Μύκονο, προετοιμάζεται πυρετωδώς για το Μυστήριο, το οποίο θα γίνει αυτό το Σαββατοκύριακο.

Η Κατερίνα Λάσπα και ο σύζυγος της, επέλεξαν ένα μοναστήρι στο Λιτόχωρο Πιερίας ώστε να πάρει τη Θεία Φώτιση η μικρή τους κορούλα, η οποία και ��α λάβει το όνομα «Σάρα».

Η βάφτιση θα γίνει παρουσία λίγων και καλών συγγενών και φίλων, μιας και είναι επιθυμία του ζευγαριού ο κύκλος να είναι αυστηρά κλειστός.

Προς το παρόν πάντως, τόσο η παρουσιάστρια όσο και ο σύζυγος της βρίσκονται στο «Νησί των Ανέμων» και αύριο Παρασκευή θα επιστρέψουν ώστε να κανονίσουν και τις τελευταίες λεπτομέρειες.

Βλέπετε οι επαγγελματικές υποχρεώσεις του συζύγου που είναι και Μυκονιάτης, τους κράτησαν όλο το καλοκαίρι στο νησί, με το ζευγάρι να είναι πιο ευτυχισμένο από ποτέ.

Δεν το λες άλλωστε και λίγο αυτό που τους συνέβη. Μέσα σε ένα χρόνο ερωτεύτηκαν, παντρεύτηκαν και τώρα βαφτίζουν και τον καρπό του έρωτα τους!

Δείτε το video...
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top