Η κόρη του Γ. Γκιωνάκη υποδύεται μια πόρνη

Ανεβάζει στο θεατρικό σανίδι τη ζωή της διάσημης πόρνης Γαβριέλλας

Η Γαβριέλλα ήταν ίσως η διασημότερη πόρνη της Αθήνας και η ιστορία της αναβιώνει με αφορμή τη θεατρική παράσταση την οποία υπογράφει και στην οποία πρωταγωνιστεί η κόρη του Γιάννη Γκιωνάκη, Πωλίνα.

Η Πωλίνα Γκιωνάκη σε συνέντευξή της στο Έθνος της Κυριακής αποκάλυψε ότι θέλησε να ασχοληθεί με την ιστορία της Γαβριέλλας, αφού ο πατέρας της, της είχε πει πολλές φορές ότι πήγαινε στο θέατρο και παρακολουθούσε παραστάσεις.

porni1.jpg


«Αυτό που με συγκίνησε σ’ αυτή τη γυναίκα ήταν η διττή της προσωπικότητα. Μπορούσε ταυτόχρονα να είναι κυρία με τα γαλλικά της και το απαράμιλλο ντύσιμό της, αλλά και γυναίκα του μπορντέλου που δέχεται άνδρες. Αγαπούσε πολύ τους άνδρες και περνούσε πολύ χρόνο μαζί τους. Όμως λειτουργούσε και με τη λογική και δεν επέτρεψε ποτέ στον εαυτό της να ερωτευτεί κάποιον από τους πελάτες της», είπε.

porni2.jpg


Η Γαβριέλλα Ουσάκοβα γεννήθηκε στη Ρωσία και ήρθε στην Ελλάδα σε ηλικία 5 ετών. Ήταν μια γυναίκα πολύ μορφωμένη, μιλούσε πέντε γλώσσες, ήταν καθηγήτρια Γαλλικών και την περίοδο της Κατοχής, δεχόταν Γερμανούς ως πελάτες και τους αποσπούσε πληροφορίες που έδινε στους αντιστασιακούς.

pporni3.jpgΉταν μάλιστα η πρώτη πόρνη που πέρασε τις πύλες του Προεδρικού Μεγάρου και τιμήθηκε για την προσφορά της στη χώρα.

porni3.jpg

Η Γαβριέλλα με το τέλος της Κατοχής είχε κάνει μια μικρή περιουσία. Βοηθούσε τους γείτονές της και τα παιδιά που είχαν ανάγκη, όμως το 1991 βρήκε τραγικό θάνατο, από στραγγαλισμό.

porni4.jpg

Οι δράστες υποδύθηκαν τους πελάτες, τη σκότωσαν χωρίς να αφήσουν κανένα ίχνος και μέχρι τώρα παραμένουν ασύλληπτοι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top