ΔΕIΤΕ την Μadonna να… ερωτοτροπεί μέσα στη θάλασσα

Αποκλειστικές φωτογραφίες ανήμερα των γενεθλίων της

ΔΕIΤΕ την Μadonna να… ερωτοτροπεί μέσα στη θάλασσα
Ο έρωτας χρόνια δεν κοιτά, και ιδιαίτερα όταν πρόκειται για τη Madonna! 29 ολόκληρα χρονάκια ρίχνει στον αγαπημένο της και η βασίλισσα της ποπ όχι μόνο δεν πτοείται, αλλά το απολαμβάνει κιόλας.

Το ζευγάρι, όπως σας είχαμε γράψει και από το star.gr γιόρτασε τα γενέθλια της Madonna στην παραλία. Στις αποκλειστικές φωτογραφίες που δημοσιεύει το περιοδικό «Hello», η 53χρονη star και ο 24χρονος αγαπημένος της, επιδίδονται σε ερωτοτροπίες εντός και… εκτός θαλάσσης!

Αγκαλιές, φιλιά και τσιλιμπουρδίσματα δίνουν και παίρνουν ανάμεσα στο ερωτευμένο ζευγαράκι που μετά τον χωρισμό του επανήλθε δριμύτερο. Βλέπετε η Madonna πριν μερικούς μήνες είχε χωρίσει από τον Γάλλο χορευτή Brahim Zaibat, λόγω θρησκευτικών διαφορών που όμως δεν στάθηκαν ικανές να τους κρατήσουν για πολύ μακριά.
Μαζί με τους ερωτοχτυπημένους ήταν και τα δυο παιδιά της Madonna. Η Λουρδη και η Μέρσι, στα οποία ο 24χρονος αγαπημένος της Madonna έδειξε μεγάλη αδυναμία.

Όταν δεν ερωτοτροπούσε με τη Βασίλισσα της Ποπ, έπαιζε με τις δυο κόρες της, με την Λούρδη να κλέβει όλες τις εντυπώσεις.

Όπως θα δείτε και από τις φωτογραφίες, η Λούρδη έχει μεταμορφωθεί σε μια πολύ ελκυστική γυναίκα με καταπληκτικό σωματότυπο και γοητεία Λατίνας που δεν άφησε κανέναν ασυγκίνητο.

Η Madonna από την άλλη, αν και διαθέτει ένα εκπληκτικό κορμί, επέλεξε να μην φορέσει καθόλου το μαγιό της , αφού ακόμα και μέσα στη θάλασσα μπήκε με τα… ρούχα!

Βλέπετε η 53χρονη star τρέμει την ηλιακή ��κτινοβολία και τις ρυτίδες...
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top