«Ο Οδυσσέας… στον Πλανήτη Τροία» με τον Brad Pitt σε παραγωγή Πάρι Κασιδόκωστα

Τι ετοιμάζουν στην 1821 Pictures;

«Ο Οδυσσέας… στον Πλανήτη Τροία» με τον Brad Pitt σε παραγωγή Πάρι Κασιδόκωστα
​Τη χώρα μας στο Χόλυγουντ θα προβάλλει ο Πάρις Κασιδόκωστας μέσω της εταιρίας παραγωγής του, την 1821 Pictures, συνέταιρος στην οποία είναι με τον Τέρι Ντούγκα.
Ο 33χρονος Πάρις είναι ιδιαίτερα γνωστός στους κινηματογραφικούς κύκλους και η τελευταία επιτυχία της εταιρείας του αφορά στη συνεργασία με τη Warner Bros για την κινηματογραφική μεταφορά της «Οδύσσειας» στο... Διάστημα!
Η ταινία θα βασιστεί στην ιστορία της «Οδύσσειας» με τα ίδια ακριβώς μηνύματα και πλοκή, αλλά σε διαφορετικό τόπο και χώρο, προσαρμοσμένη πάνω σε ένα μοντέρνο σενάριο.
Η πόλη της Τροίας θα γίνει ο Πλανήτης Τροία και ο πολυμήχανος Οδυσσέας θα επιχειρήσει να καταλήξει στην πατρίδα του, τον πλανήτη Ιθάκη! Πρώτος επιλαχών για τον πρωταγωνιστικό ρόλο ήταν ο Brad Pitt , ο οποίος ξετρελάθηκε με την ιδέα και ανυπομονεί να πάρει το σενάριο στα χέρια του.
Μάλιστα,ο Γκρεγκ Σίλβερμαν πρόεδρος πλέον της Warner σκέφτεται, αν πάει καλά η ταινία, να τις δώσει και συνέχειες, τύπου τριλογία.
Οι συζητήσεις ξεκίνησαν πριν από 5 περίπου χρόνια ενώ πια είναι στο δρόμο της υλοποίησης. Μένει τώρα να βρεθεί ο κατάλληλος σκηνοθέτης και το καστ. Πρόσφατα, η 1821 Pictures ήρθε σε συνεργασία με τον διάσημο Βρετανό παραγωγό Ντέιβιντ Χέιμαν, που βρίσκεται πίσω από τις ταινίες του «Χάρι Πότερ» και τον καταξιωμένο σεναριογράφο Τζέιμς Ντι Λάπο.
Η παραγωγή αναμένεται να ξεπεράσει τα 100 εκατ. δολάρια, ενώ ο Μπραντ Πιτ που είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα αναλάβει το ρόλο, σε δύο χρόνια από τώρα που υπολογίζονται τα γυρίσματα θα είναι ήδη 50 ετών!
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top