Αίτηση διαζυγίου κατέθεσε η σύζυγος του σκηνοθέτη που την απάτησε με την Kristen Stewart!

Προσπάθησε να σώσει το γάμο του αλλά...

Αίτηση διαζυγίου κατέθεσε η σύζυγος του σκηνοθέτη που την απάτησε με την  Kristen Stewart!
Αίτηση διαζυγίου κατέθεσε η σύζυγος του σκηνοθέτη Rupert Sanders, Liberty Ross, ο οποίος υπήρξε το τρίτο πρόσωπο στη σχέση της Kristen Stewart και του Robert Pattinson.
Η Ross κατέθεσε αγωγή διαζυγίου σε δικαστήριο του Los Angeles, ζητώντας διατροφή και την από κοινού την επιμέλεια των παιδιών τους Sykla, 7 ετών και Tennyson, πέντε.
Ο Sanders έχει καταθέσει την απάντησή του ζητώντας επίσης την από κοινού επιμέλεια των παιδιών, αλλά και την από κοινού αποπληρωμή των δικαστικών εξόδων.
Ο γάμος του σκηνοθέτη της Χιονάτης και της συζύγου του κλονίστηκε από τότε που βγήκε στο φως της δημοσιότητας η παράνομη σχέση του Sanders με την πρωταγωνίστρια του Twilight, Kristen Stewart.
Φημολογείται πως η Ross πέταξε κλοτσηδόν από το σπίτι τον άντρα της, μόλις έμαθε την απιστία του, στη συνέχεια όμως το ζεύγος για να σώσει το γάμο του, άρχισε τη θεραπεία ζευγαριού, που όπως φαίνεται δεν ευόδωσε.
Ο Sanders και η Ross είναι παντρεμένοι από το 2003 και έχουν δύο παιδιά μαζί. Άνθρωποι του περιβάλλοντος του σκηνοθέτη δηλώνουν πως ο ίδιος το έχει μετανιώσει και πως θα έκανε τα πάντα να σώσει το γάμο του και να διατηρήσει την οικογένεια του, που αγ��πά όσο τίποτε άλλο σ’αυτόν τον κόσμο.
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top