Ντορέττα Παπαδημητρίου:Mιλά για το γιο ��ης που έπεσε από μπαλκόνι 4 μέτρων και δακρύζει!

ΔΕΙΤΕ στο VIDEO την συγκίνηση της ηθοποιού, για το παραλίγο μοιραίο ατύχημα

Ντορέττα Παπαδημητρίου:Mιλά για το γιο της που έπεσε από μπαλκόνι 4 μέτρων και δακρύζει!

Από το πουθενά πήγε να χάσει το μικρό της γιο η Ντορέττα Παπαδημητρίου!

Η ηθοποιός, όπως σας είχαμε ξαναγράψει από το star.gr, είχε αναφερθεί και στο παρελθόν στο ατύχημα του γιου της, χωρίς να πει πολλά. Μόνο ότι έπεσε από το μπαλκόνι και χτύπησε.

Ωστόσο, οι λεπτομέρειες του παραλίγο μοιραίου ατυχήματος, είναι σοκαριστικές!

«Ήμασταν στο εξοχικό, και έξω στο εξοχικό είχε ένα μαντράκι ένα μέτρο χαμηλό, έκανε ένα βήμα πίσω παραπάνω, κόντραρε στο μαντράκι, και έπεσε από τα 4 μέτρα σε ένα κήπο με βράχια και ευτυχώς προσγειώθηκε στο χώμα που είχε λίγο πιο δίπλα. Δεν έπεσε με το κεφάλι και τη σπονδυλική στήλη αλλά με το πόδι, και έσπασε ψηλά το μηρό του», περιέγραψε η ηθοποιός, συγκλονισμένη.
Μετά το ατύχημα, «ήμασταν όλο το καλοκαίρι με γύψο από τη μέση μέχρι τα γόνατα και στα δυο πόδια, στο καροτσάκι!» τονίζοντας πως αυτό ήταν το «καλύτερο» που μπορούσε να πάθει ο γιος της, μιας και από θαύμα γλύτωσαν τα χειρότερα.

NTO1.jpg
Χαρακτηριστικό δε, είναι πως περιέγραφε τις στιγμές και με το ζόρι συγκρατούνταν να μην κλάψει:

«Το λέω και κάτι με πιάνει. Ήμασταν και μπροστά δηλαδή. Εκτινάχθηκα. Πήγα από ψηλά να τον δω ότι κουνιέται… Σε ένα δευτερόλεπτο χωρίς κανένα λόγο και χωρίς καν το παιδί να λυσσάει και να τρέχει. Απ΄το πουθενά! Μέχρι να καταλάβω ότι δεν έχει ανοίξει το κεφάλι του και δεν έχει χτυπήσει τη μέση του, μέχρι να κάνουμε εξετάσεις και δεν έχουμε εσωτερικές αιμορραγίες…»

Τέλος, τόνισε πως μετά το ατύχημα, «με έπιασε ξαφνικά μια πολύ έντονη φοβία. Το πάλεψα πολύ για να μην με πιάσει τέτοιου είδους ανασφάλεια. Είναι και θέμα λίγο τύχης και λίγο του θεού, και δικό μας, να τα προσέχουμε».

ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ VIDEO ΤΗ ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ ΤΗΣ ΗΘΟΠΟΙΟΥ…


Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top