Θύμα εκβιασμού από την ίδια του την αδελφή ο Sylvester Stallone

Της έδωσε πάνω από 3,5 εκατ. ευρώ για να της κλείσει το στόμα

Θύμα εκβιασμού από την ίδια του την αδελφή ο Sylvester Stallone

Σοκαρισμένο είναι το Hollywood από την είδηση ότι ο Sylvester Stallone έδωσε περισσότερα από 3,5 εκατομμύρια δολάρια για να κλείσει το στόμα στην ετεροθαλή αδερφή του, αφού εκείνη τον εκβίαζε ότι την κακοποιούσε.

stallone1.jpg

Όπως αποκάλυψε η ίδια η μητέρα του Sly, ο ηθοποιός συμφώνησε με την ετεροθαλή αδελφή του να της δώσει πάνω από ένα εκατομμύριο μαζεμένα και κάθε χρόνο να της δίνει περίπου 36.000 ευρώ για να καλύπτει τα ιατρικά της έξοδα και την ψυχιατρική της φροντίδα.

Η μητέρα του Stallone υποστήριξε ότι ο γιος της έπεσε θύμα εκβιασμού, κατηγορώντας ότι η ετεροθαλής αδελφή του ήταν εθισμένη στα παυσίπονα και γι’ αυτό τα έκανε όλα αυτά.

stallone2.jpg

«Εκείνη την περίοδο ο Sly ήταν στα πάνω του και οι δικηγόροι του, του είπαν να της δώσει χρήματα για να το… “βουλώσει”», είπε η μητέρα του ηθοποιού.

Παρά τα όσα πάντως υποστηρίζει η μητέρα του Stallone, εκείνος είχε πάντα καλές σχέσεις μαζί της και μάλιστα είχε προσπαθήσει να βοηθήσει και το γιο της που ήθελε να κάνει καριέρα στο Hollywood.

Μάλιστα ο 19χρονος ανιψιός του Ράμπο ξέσπασε με όσα λέγονται για τη μητέρα του.

«Μιλούν σαν να είναι η μητέρα μου το μαύρο πρόβατο. Η μητέρα μου φώναζε ότι ο αδελφός της την κακοποιούσε συστηματικά. Πιστεύω ότι λέει την αλήθεια», είπε.

stallone3.jpgstallone4.jpg

Ο Stallone πάλι το έπαιξε υπεράνω. Εκπρόσωπός του δήλωσε στους δημοσιογράφους:

«Δυστυχώς οι celebrities, οι πολιτικοί και οι αθλητές γίνονται συχνά στόχοι από επιτήδειους εκβιαστές ακόμα και μέσα από το συγγενικό τους περιβάλλον, που φτιάχνουν διάφορα παραμύθια για να βγάλουν χρήματα».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top