Θα σκάσουν στα Όσκαρ: από πίτσα μέχρι σολομός στο μενού!

Δες και μάθε πώς θα το γιορτάσουν οι σταρ μετά την απονομή

Θα σκάσουν στα Όσκαρ: από πίτσα μέχρι σολομός στο μενού!

Νηστικοί πρέπει να πάνε στα Όσκαρ, στις 24 Φλεβάρη, οι σταρ: γεύσεις για κάθε γούστο, 50 διαφορετικά πιάτα και άφθονη σαμπάνια θα έχει το μενού, καθότι άνθρωποι είναι και οι celebrities και πρέπει να φάνε κατιτίς μετά την ορθοστασία στο κόκκινο χαλί, τις βραβεύσεις και τις χαμογελαστές τις πόζες!

dinner5.jpg

Το μενού του καθιερωμένου πάρτι στο «Governor’s Ball» έχει αναλάβει ο Wolfgang Puck, όπως εξάλλου γίνεται τα τελευταία 18 χρόνια, έχοντας 300 άτομα στην κουζίνα και 650 στο σερβίρισμα.

dinner0.jpg

Οι 1.500 celebrities που θα βρεθούν στο πάρτι -μεταξύ των οποίων οι George Clooney, Anne Hathaway, Naomi Watts και Steven Spielberg- θα έχουν στη διάθεσή τους καλούδια για κάθε γούστο.

dinner.jpg

Τι θα έχει το μενού; Πάρε βαθιά αναπνοή και διάβασε:

Καναπεδάκια σολομού στο σχήμα του αγαλματιδίου των Όσκαρ, κοτομπουκιές με ξύσμα μαύρης τρούφας, μίνι burgers με μοσχαράκι kobe (κατευθείαν από την Ιαπωνία και με τιμή από 190 ευρώ η μερίδα παρακαλώ), λυθρίνι στον ατμό με μείγμα ταϊλανδέζικων μπαχαρικών και αστακό με σος από μαυρομάτικα φασόλια, θα βρίσκονται μεταξύ άλλων στο μενού.

dinner2.jpgdinner3.jpg

Για να μην στουπώσουν οι σταρ από το πολύ το κρέας, θα μπορούν να βάλουν στα πιάτα τους σαλάτα νισουάζ, σαλάτα με baby ροδάκινα, πίτσα για χορτοφάγους, σαλάτα με λάχανο και ψητή αγκινάρα, αλλά και σαλάτα με τεύτλα, καρύδια και καπνιστό σολομό!

dinner4.jpg

Η σαμπάνια θα ρέει άφθονη, ενώ δεν θα λείψουν τα γλυκάκια, από τα οποία ξεχωρίζουν ένα τεράστιο γλυκό σε σχήμα Όσκαρ και... χιλιάδες σοκολατάκια!

Ας ελπίσουμε μετά από τόσο φαΐ να μην κάνει «μπαμ» κανένας σταρ...
Είδες, όμως, βρε παιδί μου καταραμένη φτώχεια εκεί στο Hollywood;;; Α πα πα...

dinner6.jpg

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top