ΣΚΑΝΔΑΛΟ: Η πρώην του Kanye West προειδοποιεί την Kardashian πως ο ράπερ έχει εμμονή με το sex!

Της λέει πως «έχει αδυναμία στο γυναικείο φύλο»

ΣΚΑΝΔΑΛΟ: Η πρώην του Kanye West προειδοποιεί την Kardashian πως ο ράπερ έχει εμμονή με το sex!

Μπορεί η Kim Kardashian με τον Kanye West να περιμένουν το πρώτο τους παιδάκι και να πλέουν σε πελάγη ευτυχίας, αλλά η πρώην του ράπερ, έρχεται να προειδοποιήσει την 32χρονη celebrity, πως η ευτυχία της είναι παροδική γιατί ο Kanye πολύ απλά είναι… γυναικάς!

Η 35χρονη Brooke Crittendon που ήταν ζευγάρι με τον Kanye West για 2,5 περίπου χρόνια, αποκάλυψε σε συνέντευξη της, πως χωρίσανε γιατί η ίδια δεν άντεχε να τον μοιράζεται με άλλες γυναίκες.

brooke.jpg
«Ποτέ δεν μου άρεσε να είμαι μια από τις πολλές. Ο Kanye ήταν πολύ ανοιχτός και ειλικρινής σ΄αυτό, αλλά ήξερα πάρα πολλά στο τέλος, και δεν άντεχα άλλο. Δεν ήθελα να είμαι ανόητη και να πω πως δεν συμβαίνει τίποτα και πως δεν με απατάει, γιατί το ήξερα πως είναι έτσι!»

Kanye+West+Kim+Kardashian+Denver+Nuggets+v+0YwkAr2L2Vol.jpg
Και πρόσθεσε:

«Ασυζητητί είχε μεγάλη αδυναμία στο γυναικείο φύλο. Είχε μεγάλη εμμονή με το sex» καταλήγει η 35χρονη.

Αν και όπως δήλωσε στη συνέντευξη της, η 32χρονη Kim Kardashian είναι «ο τύπος του», η ίδια, δεν πιστεύει πως η σχέση αυτή θα κρατήσει για πάντα.

«Στο Hollywood, ποτέ δεν μπορείς να πεις “για πάντα”. Η σχέση που έχουν οι δυο τους, ικανοποιεί το παρόν τους. Έκαναν παιδί, γιατί το ήθελε η Kim και ο Kanye απλά σεβάστηκε την επιθυμία της».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top