Μάνος Γαβράς: αποκάλυψε ποιά γυναίκα του αρέσει!

Η ιδανική σύντροφος και όσα αποκάλυψε για Lopez, Kutcher και Moore

Μάνος Γαβράς: αποκάλυψε ποιά γυναίκα του αρέσει!

Την γυναίκα που είναι ικανή να τον «ρίξει» περιέγραψε ο Μάνος Γαβράς, ενώ άνοιξε το στόμα του και αποκάλυψε ουκ ολίγα μυστικά του Hollywood, μεταξύ των οποίων ο πραγματικός λόγος για το διαζύγιο Ashton Kutcher και της Demi Moore!

«Οι γυναίκες που είχα σχέση, που αγάπησα και αγαπώ, είναι εκείνες που μου θυμίζουν γυναίκες της Κρήτης, που έχουν στοιχεία πατροπαράδοτα, της μάνας μου, που μπορώ να θαυμάσω και να εκτιμήσω. Τέτοιες γυναίκες με ελκύουν να τις ερωτευτώ και να τις αγαπήσω και να κάνω σχέση. Από εκεί και πέρα, μου αρέσουν οι σέξι, κλασάτες γυναίκες», είπε ο ηθοποιός στην εκπομπή «Movies & Stars» του MTV.

Αδέσμευτος και καρδιοκατακτητής δήλωσε ο Μάνος, ενώ πρόσθεσε πως «κάποιες μελαχρινές έχουν αυτό το κάτι, το μαγικό» και ανέφερε ως παράδειγμα πολύ ωραίας κοπέλας την Τόνια Σωτηροπούλου!

Ο ηθοποιός μίλησε για τη συνεργασία του με την Jennifer Lopez στην ταινία «Βack up Plan», λέγοντας ότι η Λατίνα σταρ «είναι πολύ ζεστή, πολύ απλή και φιλική στο σετ. Δεν είναι σκύλα όπως κάποιοι λένε». Επίσης, αποκάλυψε πως ο Ashton Kutcher, με τον οποίο παίζουν μπάσκετ μαζί, χώρισε με την Demi Moore εξαιτίας της Mila Κunis!

«Δεν σκέφτομαι να γυρίσω τώρα στην Ελλάδα... δεν είναι καλό το κλίμα εδώ και γι' αυτό υπάρχει τέτοιο κύμα μεταναστών από τον καλλιτεχνικό και μη χώρο στην Αμερική. Χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια για να πάρεις έναν ρόλο στο Λος Άντζελες, εκεί δεν υπάρχουν χάρες, αλλιώς ακόμα και η γυναίκα του Donald Trump θα έκανε καριέρα! Το χρήμα και το με ποιόν θα πάς δε μετράει στο Hollywood. Είναι πιο αξιοκρατικό το σύστημα», κατέληξε ο Μάνος.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top