Στην Eurovision με τραγούδι για την αντίπαλο της Ηλιάδη ο Μηλιωτάκης!

Θα κονταροχτυπηθούν οι πρώην σύντροφοι στον ελληνικό τελικό;

Στην Eurovision με τραγούδι για την αντίπαλο της Ηλιάδη ο Μηλιωτάκης!

Συνάντηση «κορυφής» αναμένεται να έχουμε στον ελληνικό τελικό της Eurovision: ο Κώστας Μηλιωτάκης έχει γράψει τραγούδι για την Θωμαής Απέργη, την βασική αντίπαλο της πρώην συντρόφου του, Αγγελικής Ηλιάδη!

Ο συνθέτης συνεργάστηκε με την στιχουργό Ρεβέκκα Ρούσση και έγραψαν μία δυναμική ροκ μπαλάντα, την οποία έχουν θέσει στη διάθεση της ομάδας της Θωμαής Απέργη.

Αν η Θωμαής επιλέξει τελικά το συγκεκριμένο τραγούδι, ο Κώστας Μηλιωτάκης και η Αγγελική Ηλιάδη θα βρεθούν αντιμέτωποι στον ελληνικό τελικό της Eurovision και, μάλιστα, στην πρώτη τους συνάντηση μετά από πολύ καιρό!

Καλεσμένη πρόσφατα στην εκπομπή «Μεσημεριανή Μελέτη», η Αγγελική αποκάλυψε ότι οι δρόμοι της με τον συνθέτη έχουν χωρίσει οριστικά: «το ποιος θα γράψει το τραγούδι για την Eurovision δεν το ξέρουμε. Δεν θα πήγαινα στην Eurovision με μπαλάντα».

Η επιλογή των τραγουδιών θα γίνει τις επόμενες ημέρες και τότε θα αποκαλυφθεί αν το πρώην ζευγάρι, που χώρισε λίγο πριν τα σκαλιά της εκκλησίας, θα διασταυρώσει τα ξίφη του στον ελληνικό τελικό!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top