Π. Αναστασοπούλου: «Θέλω πολύ να γίνω μητέρα»

Ποιος είναι ο τυχερός που θα γίνει πατέρας του παιδιού της;

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου μπορεί να έχει δοθεί στα επαγγελματικά της, να παίζει στο θέατρο και παράλληλα να εμφανίζεται και στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδά ο Νότις Σφακιανάκης με την μπάντα της «Mamacita on Fire», όμως η ίδια ξεκαθαρίζει ότι και πολύ ερωτευμένη είναι και ότι θέλει να γίνει μητέρα.

«Το παιδί δεν είναι μια διαδικασία που έχει να κάνει με άγχη και με deadlines. Θα έρθει όταν εγώ και ο σύντροφός μου θα είμαστε έτοιμοι. Το περιμένω, όποτε κι αν έρθει, με μεγάλη χαρά», είπε.

anastasopoulou1.jpg

Η ηθοποιός δηλώνει επίσης ανοιχτή στους ανθρώπους, κάτι που όπως παραδέχεται δεν της βγήκε πάντα σε καλό.

«Είμαι πολύ ανοιχτή με τους ανθρώπους, έως και ευκολόπιστη, και πολλές φορές έχει συμβεί κάποιοι να εκμεταλλευτούν αυτή την ευαισθησία μου. Δεν ήθελα να με δω να σκληραίνω σ’ αυτό το κομμάτι, αλλά μεγαλώνοντας μαθαίνω να προστατεύω τον εαυτό μου», είπε.

anastasopoulou2.jpg��ρόσφατα εξαγριώθηκε με κάποια αναληθή δημοσιεύματα που αναφέρονταν στην επαγγελματική της ζωή.

«Τα social media έχουν μπει στη ζωή μας πολύ βίαια και η σύγκρουση με τον άνθρωπο μπορεί να γίνει έντονη. Ανά πάσα ώρα και στιγμή, ο καθένας μπορεί να αναρτήσει ότι θέλει και να έχει πρόσβαση σε αυτές τις αναληθείς πληροφορίες. Αυτό το θεωρώ επικίνδυνο. Μου έστειλαν ένα άρθρο το οποίο “ενημέρωνε” τον κόσμο ότι έχω σχέση με έναν άνθρωπο, ο οποίος είναι ένας από τους καλύτερούς μου φίλους τα τελευταία 15 χρόνια. Τους απάντησα, λοιπόν απευθείας ότι είναι τραγικό να λένε τέτοια ψέματα στον κόσμο για κάτι τέτοιο και στη συνέχεια από τους ίδιους ανθρώπους αναρτήθηκαν εξίσου αναληθή άρθρα, για το ποιόν μου και για την καλλιτεχνική μου πορεία», τόνισε.

anastasopoulou3.jpg

Στην ερώτηση τέλος για το αν είναι εκείνη ο άνδρας της ζωής της, απάντησε:

«Αυτή η φράση θέλει μεγάλη ανάλυση, δεν είναι μια απλή δήλωση. Δεν είναι ότι υποτιμώ τον άνδρα που είναι δίπλα μου, λέγοντας κάτι τέτοιο, αλλά αυτό που αντιλαμβάνομαι μέσα από αυτή τη δήλωση είναι ότι μπορώ να νιώσω ολοκληρωμένη με τον εαυτό μου, να με στηρίξω, δηλαδή , στα δύσκολα και να είμαι ο άνδρας που χρειάζομαι. Στα δύσκολα λειτουργώ πολύ δυναμικά, στα απλά καθημερινά πράγματα καμιά φορά κολλάω».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top