Τσακώθηκαν Kate – Pippa Middleton και τέλος τα βιβλία;

Οι κακές πωλήσεις της Pippa αφορμή για βαριές κουβέντες με την δούκισσα

Τσακώθηκαν Kate – Pippa Middleton και τέλος τα βιβλία;

Μέχρι και με την εγκυμο��ούσα αδερφή της λέγεται πως τσακώθηκε η Pippa Middleton, καθώς το πρώτο της βιβλίο δεν λέει να ξεκολλήσει από τον πάτο, με αποτέλεσμα ο εκδοτικός οίκος να «παγώσει» την μεταξύ τους συμφωνία!

Τα λεφτά τους κλαίνε οι άνθρωποι, που πλήρωσαν προκαταβολικά την αδερφή της δούκισσας του Cambridge με περίπου 499.000 ευρώ και το βιβλίο «Celebrate» ούτε τα μισά των μισών δεν έχει αποφέρει στα ταμεία τους. Μάλιστα, σε μια προσπάθεια να «αναστήσουν» τις πωλήσεις, μείωσαν την τιμή του βιβλίου από τα 29 ευρώ στα 7! Μάταια όμως...

Σύμφωνα με βρετανικά ΜΜΕ, ο οίκος «Penguin» αποφάσισε να αναβάλλει την έκδοση των δύο νέων βιβλίων της Pippa, ακυρώνοντας την συμφωνία που έχει ήδη υπογράψει με την 29χρονη!

Κατά τα ίδια δημοσιεύματα, το Παλάτι δεν είδε με πολύ καλό μάτι την εκδοτική προσπάθεια της αδερφής της δούκισσας, ενώ το βιβλίο προωθήθηκε στην αγορά με πολύ αυστηρό τρόπο ώστε να μείνει ευχαριστημένο το βασιλικό περιβάλλον.

Έτσι, ακυρώθηκαν αρκετές δημόσιες εμφανίσεις της Pippa και τηλεοπτικές συνεντεύξεις στα μεγαλύτερα τηλεοπτικά δίκτυα των ΗΠΑ και της Μεγάλης Βρετανίας, με αποτέλεσμα η εταιρεία να χάσει πάρα πολλά έσοδα στα οποία είχε βασιστεί.

Σαν να μην έφταναν αυτά, οι δύο αδερφές λέγεται ότι έφτασαν στα άκρα και, μάλιστα, αντάλλαξαν βαριές κουβέντες όταν συναντήθηκαν στο πατρικό τους, τα Χριστούγεννα: «η Pippa δεν θέλει να προσθέσει άγχος στην αδερφή της κυρίως επειδή είναι έγκυος, αλλά είναι έξαλλη καθώς δεν ξέρει τι να κάνει... οι επαφές της με τη βασιλική οικογένεια αποδείχθηκαν λεπίδα με διπλή κόψη», λέει πηγή στην βρετανική εφημερίδα «Daily Mail».

Βλέπεις, δεν έχει μόνο καλά το να έχεις κονέ στο Buckingham...

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top