DEMY: «Έχω ζήσει τον μεγάλο έρωτα»

Το όνομά του όμως δεν το ξεστομίζει

DEMY: «Έχω ζήσει τον μεγάλο έρωτα»
Ο κόσμος το’ χει τούμπανο και η DEMY κρυφό καμάρι!!!! Αυτό είναι το μόνο σίγουρο, αφού η τραγουδίστρια μας αποκάλυψε ότι έχει ζήσει τον μεγάλο έρωτα, αλλά έτσι γενικά και αόριστα. Το όνομα του Άκη Πετρετζίκη δεν το ακούσαμε να βγαίνει από το στοματάκι της.

«Νιώθω ότι έχω ζ��σει τον μεγάλο έρωτα. Αν το βιώνω τώρα ή το βίωσα δεν ξέρω, αλλά το έχω περάσει», είπε το κορίτσι που ξεκαθάρισε ότι δεν θέλει να μιλάει για τα προσωπικά της κι ας έχει κρεμαστεί η προσωπική της ζωή στα μανταλάκια.

«Δε θέλω να μιλώ για τα προσωπικά μου, δε θέλω να μπω σ’ αυτή τη διαδικασία. Φοβάμαι ότι αν ξεκινήσω να μιλάω μετά θα χρειαστεί να μιλήσω και για έναν τσακωμό, να καλύψω τον άνθρωπό μου, αν ειπωθεί ενδεχομένως ένα ψέμα», είπε.

Πάντως πρέπει να είναι πολύ καλά με τον Άκη γιατί παρά το γεγονός ότι είναι πολύ busy δηλώνει ότι μπορείς να συνδυάσεις και δουλειά και προσωπική ζωή.

«Είναι δύσκολο να κρατήσεις μια σχέση με τόση δουλειά και πανικό, αλλά νομίζω ότι αν και οι δύο το θέλουν μπορείς να το διαχειριστείς και να’ χεις ότι πιο υγιές και όμορφο», είπε.

Η DEMY μίλησε και για κάποια άσχημα πράγματα που είχαν ειπωθεί για εκείνη στην αρχή της καριέρας της, τα οποία η ίδια τα χαρακτήρισε κακόβουλα.

«Δυστυχώς υπήρξαν εποχές που κυκλοφορούσαν φήμες που ήταν πολύ κακόβουλες και πολύ στενάχωρες για μένα. Είχαν ακουστεί κάποια πράγματα στο ξεκίνημα που επειδή μπλέχτηκαν ακριβώς με το επαγγελματικό ήταν ότι χειρότερο», είπε.
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top