ΣΟΚ στο Hollywood! Είναι πατέρας του Prince ο δερματολόγος του Michael Jackson;

Τι υποστηρίζει ο γιατρός;

ΣΟΚ στο Hollywood! Είναι πατέρας του Prince ο δερματολόγος του Michael Jackson;

Φωτιές άναψε ο πρώην δερματολόγος του Michael Jackson, ποστάροντας στη σελίδα του στο Facebook ένα μυστηριώδες μήνυμα που αφήνει υπόνοιες ότι εκείνος είναι ο βιολογικός πατέρας του πρωτότοκου γιου του Michael Jackson.

Ο Δρ. Arnie Klein που έχει κηρύξει πτώχευση και αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα δημοσίευσε λοιπόν στη σελίδα του μια φωτογραφία από τα νιάτα του και από κάτω μια φωτογραφία του 15χρονου Prince Michael, τις οποίες συνόδευσε με την αινιγματική λεζάντα: «μμμμμ».

prince1.jpg

Στις φωτογραφίες αυτές οι δυο τους μοιάζουν αρκετά και έρχονται να δώσουν τροφή στα δεκάδες σενάρια συνομωσίας που έχουν κυκλοφορήσει κατά καιρούς και ήθελαν τον Δρ. Klein να έχει δωρίσει το σπέρμα του, ώστε ο βασιλιάς της ποπ να αποκτήσει τη δική του οικογένεια.

Ο Prince Michael και η Paris είναι τα δύο παιδιά που απόκτησε ο Michael Jackson με τη δεύτερη σύζυγό του Debbie Rowe, η οποία δεν έχει μιλήσει ποτέ δημόσια για την ταυτότητα του βιολογικού πατέρα των παιδιών της.

Πάντως, παρά τα τερτίπια του, ο Klein πριν λίγο καιρό είχε αποκλείσει κάθε ενδεχόμενο να είναι αυτός ο πατέρας των παιδιών του Jackson.

prince2.jpgprince3.jpg

"Απ’ όσο γνωρίζω δεν είμαι ο πατέρας αυτών των παιδιών", είχε δηλώσει.

Τώρα γιατί αφήνει υπόνοιες για το θέμα αυτό ξανά κανείς δεν ξέρει. Τα οικονομικά του πάντως είναι χάλια, οπότε οι κακές γλώσσες εικάζουν ότι μάλλον χρειάζεται λίγο ρευστό παραπάνω.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top