O πρώην της Αννίτας Πάνια παντρεύτηκε και περιμένει και παιδί!ΔΕΙΤΕ τι είπε μετά το γάμο!

Μέσα σε μόλις ΤΡΕΙΣ ΜΗΝΕΣ γνωριμίας έκανε το μεγάλο βήμα

O πρώην της Αννίτας Πάνια παντρεύτηκε και περιμένει και παιδί!ΔΕΙΤΕ τι είπε μετά το γάμο!

Γαμπρός μετά από ΜΟΛΙΣ τρεις μήνες σχέσης ντύθηκε ο ηθοποιός Φράνκο Αλφόνσο.

Ο ηθοποιός και πρώην της Αννίτας Πάνια, μετά τις περιπέτειες που είχε με τη Δικαιοσύνη πριν από ένα περίπου χρόνο, χαμογελά ξανά, στο πλευρό της συζύγου του πλέον, Όλγας Κανλή.

Το ζευγάρι, ανέβηκε το μεσημέρι της Τρίτης τα σκαλιά του Δημαρχείου, ενώ μίλησαν τόσο για τον κεραυνοβόλο τους έρωτα, όσο και για το παιδί που περιμένουν:

«Σήμερα είναι τρεις μήνες που γνωριστήκαμε από τότε που ήρθε στο γραφείο η ��λγα.Με την δεύτερη φορά που τη συνάντησα, είπα πως τέλος αυτή είναι η γυναίκα της ζωής μου. Η πρόταση γάμου έγινε πάνω στον 1,5 μήνα σχέσης» δήλωσε ο Φράνκο Αλφόνσο.

Πως αντέδρασε όμως η Όλγα στην ξαφνική πρόταση;

«Ξαφνιάστηκα κι εγώ. Αλλά είπα εύκολα το ναι. Όταν είσαι χρόνια μόνος σου κατ΄επιλογήν, αναγνωρίζεις αμέσως τον άνθρωπο σου».

Μάλιστα, ο ηθοποιός, τόνισε πως «δεν είμαι μικρός. Έχω την εμπειρία ν΄αντιλαμβάνομαι κάποια πράγματα. Περνάω πολύ καλά μαζί της, και καταλαβαίνει τι σκέφτομαι».

Το καλύτερο όμως, είναι πως την ευτυχία του ζευγαριού έρχεται να επισφραγίσει και ένα παιδί, μιας και η Όλγα Κανλή είναι έγκυος!

«Όλα είναι πολύ συνειδητοποιημένα εκτός από το ζήτημα της εγκυμοσύνης που μας ήρθε απρόσμενα. Αλλά δεν πειράζει! Χαρά μας!» δήλωσε η μέλλουσα μαμά.

Όσο για το τι την έκανε να παντρευτεί τον Αλφόνσο;

«Είναι αρσενικό σε όλες του τις εκδηλώσεις, είναι άνθρωπος, και πολύ γοητευτικός σαν άντρας για τα δικά μου δεδομένα!»

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEΟ ΜΕ ΠΛΑΝΑ, ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΖΕΥΓΑΡΙΟΥ ΜΕΤΑ ΤΟ ΓΑΜΟ!




Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top