Θωμαΐς Απέργη: Αποκαλύπτει πως κατάφερε να χάσει πάνω από 20 κιλά!

«Χρειάστηκε προσπάθεια! Χρειάστηκα 4-5 χρόνια»

Θωμαΐς Απέργη: Αποκαλύπτει πως κατάφερε να χάσει πάνω από 20 κιλά!

Για την προσπάθεια που κατέβαλε ώστε να χάσει τα επιπλέον 20 κιλά που είχε, για τα εφηβικά της χρόνια στην Τήνο, αλλά και για τη συμμετοχή της στην Eurovision, μίλησε η Θωμαϊς Απέργη.

Η νεαρή τραγουδίστρια που μέχρι τα 18 της μεγάλωσε και έζησε στην Τήνο, αποκάλυψε πως στην εφηβεία της ήταν κολλημένη με τη μέταλ μουσική:

«Το παρουσιαστικό μου ήταν ανάλογο. Άκουγα μέταλ, είχα ανάλογα ρούχα, καρφιά, και άσπρη πούδρα στο πρόσωπο».

Στη συνέχεια, τόνισε πως αυτό που έχει ανάγκη στη ζωή της, είναι «να ψάχνω τον εαυτό μου και να παίρνω έτσι θετική ενέργεια».

Μιλώντας για τα περιττά κιλά που είχε, είπε πως της πήρε καιρό να τα χάσει, και χρειάστηκε πολλή προσπάθεια:

«Όλα θέλουν πρόγραμμα και πειθαρχία. Κι εμένα μ΄αρέσει αυτό. Το συνειδητοποίησα στην ενήλικη μου ζωή. Χρειάστηκε προσπάθεια, αλλά έγινε σταδιακά και όχι απότομα. Τα 20+ κιλά, άρχισαν να πέφτουν σταδιακά. Σε αυτό που είμαι τώρα, είμαι λίγο καιρό και δεν έχω σταθεροποιηθεί. Γύρω στα 4-5 χρόνια χρειάστηκε για να χάσω τα κιλά. Γυμναζόμουν πάντα, αλλά δεν φαινόταν ποτέ στο σώμα μου, λόγω επιπλέον κιλών. Τα κιλά χάθηκαν βασικά με διατροφή, σε συνδυασμό με γυμναστική».

Πώς τα κατάφερε;

«Πεθαίνω για γλυκά και υδατάνθρακές, και αύξησα τις πρωτεΐνες, τις σαλάτες και τα φρούτα που δεν τα είχα σε πολύ εκτίμηση».

Ωστόσο όπως τόνισε, ακόμα και όταν είχε παραπάνω κιλά, τις είχε τις κατακτήσεις της:

«Μετά τα 18 άρχισα να εισπράττω τον θαυμασμό, αλλά και όταν ήμουν χοντρούλα, άρεσα στ΄αγόρια.Ένιωσα ότι μπορώ να φορέσω περισσότερα πράγματα, που δεν ��ολμούσα στο παρελθόν. Τώρα υπάρχει μια διχογνωμία. Στη μαμά μου, άρεσα περισσότερο πριν!»

Όσο για τη συμμετοχή της στην Eurovision;

«Προσπαθώ να εστιάσω σε αυτό που έχω να κάνω. Να υπάρχει θετική ενέργεια, ένα καλό τραγούδι, να δουλέψω όσο μπορώ και να υπάρχει ένα καλό αποτέλεσμα. Ούτως η άλλως, όποιος και να πάει, θα πούνε και καλά και κακά».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO…





Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top