Οι σέξι του 2013: 18χρονος πήρε τον τίτλο από τον Beckham!

Μάθε ποιοί είναι οι 10 πιο hot άνδρες της χρονιάς

Οι σέξι του 2013: 18��ρονος πήρε τον τίτλο από τον Beckham!

Όσο περνάνε τα χρόνια, οι «αξίες» καταρρέουν: ένας 18χρονος κολυμβητής, ο Tom Daley, ανακηρύχθηκε ως ο πιο σέξι άνδρας του 2013, παίρνοντας τον «θρόνο» από τον David Beckham!

daley.jpg

Ο νεαρός, που πήρε το χάλκινο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου, φαίνεται πως έχει κλέψει για τα καλά τις καρδιές, αφού πρώτευσε στην ψηφοφορία του περιοδικού «Heat» νικώντας άλλους 100 άνδρες!

Είδες τι σου κάνουν οι κοιλιακοί και ένα καλογυμνασμένο στέρνο; «Δεν νομίζω ότι είμαι σέξι. Θεωρώ τον εαυτό μου έναν κανονικό άνθρωπο, που ακόμα πηγαίνει σχολείο, προπονείται 30 ώρες την εβδομάδα και αντιμετωπίζει όσα συμβαίνουν στη ζωή», δήλωσε ο 18χρονος.

tatum.jpgbeckham.jpg

Στη δεύτερη θέση των συνολικά 101 πιο σέξι συναντάμε τον ηθοποιό Channing Tatum ο οποίος έκανε... άλμα 40 θέσεων σε σχέση με την περσινή του κατάταξη, ενώ το περσινό no1, ο David Beckham ντε, φιγουράρει στην τρίτη θέση.

efron.jpgRyan-Gosling.jpg

Το top5 συμπληρώνουν οι ηθοποιοί Zac Efron και Ryan Gosling, ενώ την 10άδα ολοκληρώνουν οι: Harry Styles από τους «One Direction», Taylor Lautner, Ζayn Malik, Olly Murs και Johnny Depp!

untitled.jpg

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top