Μόνο στο star.gr: φιλήθηκαν στο στόμα Βίσση – Μπάρμπα!

Ήμασταν εκεί και σου έχουμε ΟΛΕΣ τις «πιπεράτες» λεπτομέρειες!

Μόνο στο star.gr: φιλήθηκαν στο στόμα Βίσση –  Μπάρμπα!

Ρεπορτάζ: Βαγγέλης Θεοδώρου



Φιλιά στο στόμα, αφιερώσεις όλο νόημα, ζεϊμπεκιές στην πίστα και ένα λουλούδι να στολίζει το αβυσσαλέο ντεκολτέ, είχε η επίσκεψη της Βάνας Μπάρμπα στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται η Άννα Βίσση! Το star.gr ήταν εκεί και σου έχει όλες τις λεπτομέρειες!

Η γνωστή ηθοποιός καθόταν με γυναικοπαρέα σε ένα από τα πρώτα τραπέζια, με αφορμή την ονομαστική εορτή της Σαμάνθας Αποστολοπούλου, το βράδυ της Παρασκευής.

Από νωρίς έδειξε τις άγριες διαθέσεις της η Βάνα: μόλις η Άννα Βίσση ενημέρωσε τον κόσμο για την παρουσία της στο μαγαζί... 10 πανέρια λουλούδια (σε πεντάδες παρακαλώ) έριξε στα πόδια της η ηθοποιός!

vissi_mparmpa.jpg

Να φανταστείς, η Νίνα Λοτσάρη, που επίσης ήταν στην παρέα, τέτοιο σαματά όταν άκουσε το όνομά της ΔΕΝ έκανε, ενώ στο... απαρατήρητο πέρασε ο Δούκας Χατζηδούκας, που επίσης διασκέδαζε στο μαγαζί με άλλη παρέα.

Με ένα ροζ γαρύφαλλο ανάμεσα στο στήθος, το κοτσάνι του οποίου κατέβαζε ακόμα πιο χαμηλά το ντεκολτέ της Βάνας, η ηθοποιός δεν σταμάτησε να τραγουδά της επιτυχίες της τραγουδίστριας!

Μάλιστα, δεν δίστασε να... ξαπλώσει επάνω στη σκηνή όταν η Άννα Βίσση της αφιέρωσε όλο νόημα το «Μόνη Μου», ενώ στο τέλος του τραγουδιού την φίλησε στο στόμα!

mparmpa3.jpg

Στο δεύτερο πρόγραμμα της τραγουδίστριας, το σόου Μπάρμπα συνεχίστηκε, με την ηθοποιό να χορεύει ζεϊμπέκικο, στους ρυθμούς του «Δεν Πάω Πουθενά» του Βασίλη Καρρά.
Ναι, σε αυτό το τραγούδι... έπεσε και το δεύτερο φιλί στο στόμα!!!

Δείτε στο βίντεο τις «περιπέτειες» της Βάνας Μπάρμπα στην Άννα Βίσση

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top