Ποιός Clooney; Πιο ποθητός εργένης... ο πρίγκιπας Harry!

Και δύο Έλληνες μεταξύ των 49 που άφησε πίσω του ο 28χρονος

Τώρα να γελάσουμε ή να βάλουμε τις φωνές; Ο πρίγκιπας Harry είναι σου λέει ο πιο ποθητός εργένης στον κόσμο και, μάλιστα, ξεπέρασε άλλους 49 άνδρες, μεταξύ των οποίων και ο George Clooney!

Είναι δυνατόν ο 28χρονος «γαλαζοαίματος» -τρίτος στη σειρά της διαδοχής και γνωστός για τις κραιπάλες του, που μέχρι και σε γυμνές φωτό κατέληξαν- να είναι ο πιο ποθητός άνδρας του πλανήτη;
Σύμφωνα με εκείνους που τον επέλεξαν, το ότι είναι party animal παρά το ότι είναι μέλος της βασιλικής οικογένειας, είναι αυτό που τον κάνει ακαταμάχητο!

Σύμφωνα με το περιοδικό «Town & Country», λοιπόν, ο πρίγκιπας Harry είναι ο πιο περιζήτητος εργένης: πίσω του άφησε ηθοποιούς, αθλητές, μοντέλα, γνωστούς επιχειρηματίες, αλλά κι άλλους πρίγκιπες, όπως οι George Clooney, Ζac Efron, Tim Tebow, Harry Styles, Patrick Schwarzenegger, Βradley Cooper και Jeremy Lin.

Η λίστα με τους 50, πάντως, έχει και «άρωμα» Ελλάδας: σε αυτήν βρίσκονται ο Πάρης Κασιδόκωστας και ο πρίγκιπας Φίλιππος (ο γιος του πρίγκιπα Αλέξανδρου και της πριγκίπισσας Αικατερίνης της Σερβίας).

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top