Μ. Ντενίση: «Τα βεντετιλίκια είναι ανόητα»

Η νέα ζωή στην Κύπρο και τα επαγγελματικά της σχέδια

Θέατρο και τηλεόραση στην Κύπρο κάνει τον τελευταίο καιρό η Μιμή Ντενίση και δηλώνει πολύ ήρεμη και ευτυχισμένη.

«Νιώθω πολύ τυχερή. Οι συνθήκες είναι θαυμαστές. Στην Ελλάδα έχω δουλέψει υπό χειρότερες συνθήκες. Υπάρχει επαγγελματισμός και ευγένεια από όλους. Από τους Κύπριους συναδέλφους δεν ένιωσα κανέναν ανταγωνισμό. Δεν έχουν το μικρόβιο της ματαιοδοξίας», είπε η ηθοποιός.

Μάλιστα η ηθοποιός τόνισε με έμφαση ότι οι ηθοποιοί πληρώνονται στην ώρα τους, αν και οι χρυσές εποχές είναι πλέον παρελθόν.

«Όσον αφορά στις αμοιβές είναι τυπικοί στις πληρωμές τους, σε αντίθεση με την Ελλάδα, όπου οι ηθοποιοί που έχουν συμμετάσχει σε σειρές παραμένουν απλήρωτοι. Βέβαια, οι χρυσές εποχές έχουν παρέλθει ανεπιστρεπτί παντού. Πρέπει να υπάρχουν συμβιβασμοί στη δουλειά, Τα βεντετιλίκια στην εποχή μας είναι ανόητα», είπε.

Η Μιμή Ντενίση δηλώνει ήρεμη και χαρούμενη. Το μοναδικό που της λείπει αυτή τη στιγμή είναι η κόρη της που την έχει αποχωριστεί για λίγο καιρό.

«Νιώθω ήρεμη στην Κύπρο γιατί εδώ οι άνθρωποι είναι πιο ήρεμοι. Επίσης οι αποστάσεις είναι μικρές, άρα όλα είναι πολύ κοντά. Στην Ελλάδα ο κόσμος αγρίεψε. Έχει γίνει επιθετικός, αγενής κι αυτό φυσικά είναι συνέπεια του άγχους που προκαλεί η κρίση. Εδώ , βέβαια μου έλειψε η Μαριτίνα. Ήρθε για δεκαπέντε μέρες στις γιορτές, καθώς δε γινόταν να αλλάξει σχολείο. Τώρα όμως που θα επιστρέψω στην Ελλάδα θα μπορέσουμε να ξαναβρούμε τις ισορροπίες μας», είπε.
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top