Αυτοκόλλητες Ε. Μανωλίδου και Ν. Λοτσάρη

Όπου βρεθούν, κι όπου σταθούν μαζί είναι

Αυτοκόλλητες Ε. Μανωλίδου και Ν. Λοτσάρη

Μια μεγάλη φιλία γεννήθηκε στη showbiz. Η Ευγενία Μανωλίδου και η Νίνα Λοτσάρη έχουν πια γίνει αυτοκόλλητες, αφού όχι μόνο συνεργάζονται, αλλά πάνε παντού μαζί.

Έτσι εμφανίστηκαν δίπλα, δίπλα και στην εκπομπή Γένους Θηλυκού και μίλησαν για το busy πρόγραμμά τους και το πόσο δύσκολο είναι να συνδυάζουν καριέρα και οικογένεια.

«Οι ζωές μας είναι πολύ δύσκολες και των δύο γιατί έχουμε και οι δύο παιδιά. Έχουμε μια καθημερινότητα πολύ πλούσια», λέει η Ευγενία και η Νίνα προσθέτει:

«Και τις κολλητές μας νομίζω τις βλέπουμε πολύ σπάνια».

Αυτά είναι τα προβλήματα των σύγχρονων γυναικών. Άντε να βρεις χρόνο να πας για καφέ με τις κολλητές σου.. Δράμα!!!

Τι άλλο κοινό έχουν οι δυο τους; Μα φυσικά οι κριτικές που έχουν ακούσει κατά καιρούς, τις οποίες πλέον τη μια τις ακούν και την άλλη τις ξεχνούν.

«Δεν θέλω να εντάξω αυτά που έχω δεχθεί εγώ στα πλαίσια των κριτικών. Ήταν σχόλια. Στην αρχή σε πειράζει μετά είσαι απαθής. Ξέρεις ότι είναι μέρος του παιχνιδιού κι έχεις δεχθεί κι εσύ να παίξεις», είπε η Ευγενία.

Όσο για την κρίση και τις δουλειές που δεν γίνονται πλέον στην τηλεόραση; Η Νίνα Λοτσάρη φαίνεται ότι συμφωνεί με τον Γιάννη Μπέζο.

«Τώρα με την κρίση έγινε από μόνο του ένα ξεσκαρτάρισμα. Έχει καθαρίσει το τοπίο και μ' αρέσει. Το ότι δεν υπάρχουν πολλές εκπομπές -βέβαια δεν έχει ο κόσμος δουλειά- αλλά η ασυδοσία και οι άνθρωποι που πρεσβεύανε αυτές τις εκπομπές πολλές φορές έλεγες γιατί μου δίνεις τέτοιο παράδειγμα για τα παιδιά μου», λέει.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top