Α. Ηλιάδη: «Θα αποχωρήσω από το διαγωνισμό της Eurovision αν δεν βρω το κατάλληλο τραγούδι»

Βόμβα από την τραγουδίστρια που αφήνει όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά

Α. Ηλιάδη: «Θα αποχωρήσω από το διαγωνισμό της Eurovision αν δεν βρω το κατάλληλο τραγούδι»

Μπορεί να έχουν απομείνει λίγες μέρες μέχρι να ανακοινωνθούν οι υποψηφιότητες του ελληνικού τελικού στη Eurovision, όμως η Αγγελική Ηλιάδη, μιλώντας στο STAR ρίχνει τη δική της βόμβα για να ξεκινήσει με θόρυβο η κουβέντα για τη Eurovision.

«Ακόμα ψάχνουμε το τραγούδι. Αν δεν βρω το τραγούδι που έχω εγώ φανταστεί στο μυαλό μου, όλα είναι ανοιχτά και μπορεί να αποχωρήσω από τον διαγωνισμό», είπε η Αγγελική για να μην παρεξηγηθεί.

Η τραγουδίστρια επανέλαβε ότι θα πάει να διαγωνιστεί με ελληνικό στίχο, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν της αρέσουν καθόλου οι ταμπέλες.

«Στην πορεία μου έχω τραγουδήσει εκτός από λαϊκά τραγούδια, τα πάντα, εκτός από ξένο στίχο. Η ταμπελίτσα της λαϊκής τραγουδίστριας που μου βάζετε νομίζω ότι δεν με περιορίζει να συμμετέχω στην Eurovision», είπε.

Η Αγγελική πάντως είναι προετοιμασμένοι κάποιοι να μην δουν θετικά τη συμμετοχή της στον ελληνικό τελικό της Eurovision.

«Κάποιοι μπορεί να μη δουν την παρουσία μου θετικά, αλλά γι’ αυτό και η ΕΡΤ δεν πήγε με ανάθεση για να επιλέξει ο κόσμος ποιος θα πάει στην Eurovision», τόνισε.​​

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top