Ο… «Σουλεϊμάν ο Μεγαλοπρεπής» θα φτιάξει σαλέ στα Τρίκαλα

Να επενδύσει στην Ελλάδα θέλει ο Τούρκος ηθοποιός

Μαγεμένος από τα τοπία της Ελλάδας δηλώνει ο Τούρκος ηθοποιός Χαλίτ Εργκέντς, γνωστός και ως Σουλεϊμάν ο μεγαλοπρεπής. Μάλιστα σύμφωνα με δημοσιεύματα σκέφτεται πολύ σοβαρά να επενδύσει στη χώρα μας και να φτιάξει ένα σαλέ στα Τρίκαλα.

Όπως αναφέρουν τα συγκεκριμένα δημοσιεύματα, ο Εργκέντς είχε έρθει στη χώρα μας πριν από λίγους μήνες για να κάνει μια φωτογράφηση για τουρκικό περιοδικό.

Η φωτογράφηση έγινε στα Μετέωρα και μετά το συνεργείο με τον ηθοποιό επισκέφτηκαν το χωριό Παναγιά στα σύνορα του νομού Τρικάλων με το Μέτσοβο.

Ο… Σουλεϊμάν έμεινε έκπληκτος από την ομορφιά του φυσικού τοπίου και με δεδομένο ότι στην περιοχή λειτουργούν δύο πολύ γνωστά χιονοδρομικά κέντρα, του Μετσόβου και του Περτουλίου, σκέφτηκε ότι είναι μια καλή επένδυση να δημιουργήσει ένα σαλέ στα πρότυπα εκείνων της Ελβετίας.

Ο ηθοποιός έχει δώσει σαφείς εντολές τα σχέδια να ακολουθούν την αρχιτεκτονική της περιοχής και να μην αλλοιώσουν ούτε στο ελάχιστο το τοπίο, ενώ σύμφωνα με τα σχέδια στο χώρο θα λειτουργεί αναψυκτήριο και εστιατόριο.

Οι διαδικασίες έχουν βέβαια καθυστερήσει λίγο, λόγω των αυξημένων επαγγελματικών υποχρεώσεων του Εργκέντς και κάποιων γραφειοκρατικών κωλυμάτων.
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top