Με... κόντρες ξεκινούν οι «Δαίμονες» της Άννας Βίσση

Πετράκης - Παπούλια αντί για Μουζουράκη - Μάλφα στο πλευρό της

Με... κόντρες ξεκινούν οι «Δαίμονες» της Άννας Βίσση

Με πλούσιο παρασκήνιο ανακοινώθηκε και επίσημα το comeback της ροκ όπερας «Δαίμονες», με την Άννα Βίσση να έχει στο πλευρό της τους Παναγιώτη Πετράκη και Εβελίνα Παπούλια, αντί για τους Πάνο Μουζουράκη και Μπέσυ Μάλφα όπως είχε ακουστεί!

Αν και ο Πάνος Μουζουράκης είχε προαναγγέλλει τη συμμετοχή του και, μάλιστα, στον ρόλο του Ντάμιελ, η συνεργασία με την Άννα Βίσση έληξε πριν καν αρχίσει και τη θέση του πήρε ο Παναγιώτης Πετράκης. Πληροφορίες αναφέρουν πως οι απαιτήσεις του ηθοποιού ξεπερνούσαν και εκείνες μίας... ντίβας, οπότε η Άννα του έδειξε την πόρτα της εξόδου.

«Αυτό δεν το γνωρίζω καθόλου. Αυτό που γνωρίζω είναι αυτό που μου είπε ο κύριος Καρβέλας όταν βρεθήκαμε και όταν έκανα την ακρόαση: δεν θεώρησε ότι ήταν καλυμμένος», σχολίασε ο Παναγιώτης Πετράκης.

Χαμός έγινε και για τον ρόλο της μάγισσας Λόα, τον οποίο η Μπέσυ Μάλφα είχε παίξει και στο πρώτο ανέβασμα της όπερας, πριν από 22 χρόνια. Λίγο πριν αρχίσουν οι πρόβες, τον ρόλο πήρε η Εβελίνα Παπούλια!

«Είναι δύο διαφορετικές ηθοποιοί... Κάθε ηθοποιός μπορεί να δώσει την δική του ερμηνεία και την δική του υπόσταση σε ένα ρόλο! Είναι και οι δύο πάρα πολύ ταλαντούχες οπότε δεν μπορώ να κάνω μία άμεση σύγκριση», είπε ο Παναγιώτης Πετράκης.

Οι «Δαίμονες» επιστρέφουν στο θέατρο «Παλλάς» από τις 22 Μαρτίου, ενώ τα εισιτήρια κοστίζουν από 15 έως 50 ευρώ.


Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top