Α. Ηλιάδη: «Τιμή μου να πάω στη Eurovision με ελληνικό στίχο»

Τι λέει για το τατουάζ του πρώην που έσβησε από το χέρι της

Α. ��λιάδη: «Τιμή μου να πάω στη Eurovision με ελληνικό στίχο»

Έτοιμη να πάει στη Eurovision είναι η Αγγελική Ηλιάδη, όμως την εμφάνισή της στη Σουηδία την έχει στο νου της με έναν συγκεκριμένο τρόπο.

Η τραγουδίστρια δεν διέψευσε τις φήμες που τη θέλουν ανάμεσα στους τέσσερις φιναλίστ που θα διαγωνιστούν για να εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στη Σουηδία, ενώ αποκάλυψε και πώς φαντάζεται η ίδια την εμφάνισή της στη σκηνή της Eurovision.

«Είναι μεγάλη μου τιμή να εκπροσωπήσω τη χώρα μου στη Eurovision. Το στήσιμο της αποστολής είναι άλλο θέμα και εξαρτάται και από το είδος του τραγουδιού. Εγώ θέλω να πάω με ένα τραγούδι που θα έχει τον ήχο και το χρώμα της Ελλάδας και σαφώς με ελληνικό στίχο», ξεκαθάρισε η τραγουδίστρια.

Η Αγγελική προκάλεσε πολλά ερωτηματικά και σχόλια και με το ντύσιμο που επέλεξε για να εμφανιστεί στην Μεσημεριανή Μελέτη.

Η τραγουδίστρια φόρεσε ένα λευκό φανελάκι που επάνω έγραφε: «Just Married».

Επειδή όμως όποιος έχει καεί απ’ το χυλό, φυσάει και το γιαούρτι, η Αγγελική ξεκαθάρισε ότι δεν παντρεύεται και δεν νοικοκυρεύεται.

«Δεν παντρεύομαι. Δεν φοβάμαι το γάμο και τη δέσμευση, ίσα ίσα που αγαπώ την οικογένεια και τα παιδιά. Απλά απολαμβάνω πολύ τη ζωή μου αυτή τη στιγμή», είπε.

Πάντως το νέο της τατουάζ που κάλυψε το όνομα του πρώην της στο χέρι της δεν μας το έδειξε. Μάλιστα έκανε και τη δύσκολη, χωρίς να λέει γιατί πήρε αυτή την απόφαση.

«Έτσι μου’ ρθε και το έκανα. Το νέο τατουάζ δεν συμβολίζει ούτε μια νέα αρχή, ούτε ένα τέλος», είπε και έδειξε ότι δεν ήθελε καθόλου να μιλήσει για το θέμα.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top