Μόνο στο star.gr! Χ. Χολίδης: «Δεν έχω χωρίσει με τη Δούκισσα»

Δίνει τέλος στις φήμες που κυκλοφορούν

Μόνο στο star.gr! Χ. Χολίδης: «Δεν έχω χωρίσει με τη Δούκισσα»

Μπορεί τον τελευταίο καιρό να μην τους βλέπουμε συχνά μαζί και οι φήμες να φουντώνουν, κάνοντας λόγο για χωρισ��ό, όμως ο Χρήστος Χολίδης και η Δούκισσα Νομικού είναι μαζί και ερωτευμένοι.

Αυτό τουλάχιστον είπε ο τραγουδιστής, μιλώντας στο STAR, θέλοντας να δώσει ένα τέλος στα όσα ακούγονται.

«Δεν έχει αλλάξει κάτι στη ζωή μου. Γράφονται πράγματα που δεν μπορείς να τα ελέγξεις. Δεν μπορείς να βγαίνεις να τα διαψεύδεις συνέχεια. Δεν έχει αλλάξει κάτι. Όπως ήμουν και πριν είμαι και τώρα», είπε ο Χρήστος χωρίς να θέλει να κρύψει τίποτα.

Τα ίδια είχε πει και η Δούκισσα Νομικού πριν από μία εβδομάδα ακριβώς, αλλά κανείς δεν της έδωσε σημασία.

Πάντως ο Χρήστος είναι σε πολύ ερωτικό mood τον τελευταίο καιρό. Αφού σου λέει στο στόμα του είναι συνέχεια η μπαλάντα «Η αγάπη αυτή θα ζήσει», που όπως λέει είναι το πιο ωραίο τραγούδι που έχει πει.

Και μπορεί τα παιδιά να μην έχουν χωρίσει, όμως ο Χρήστος παραδέχεται ότι λόγω αυξημένων επαγγελματικών υποχρεώσεων έχει βάλει σε δεύτερη μοίρα την προσωπική του ζωή.

Γι’ αυτό άλλωστε θα κάνει ένα μικρό διάλειμμα και θα αφιερώσει περισσότερο χρόνο στον εαυτό του και στην καλή του.

«Ύστερα από δέκα μήνες σεζόν από τον Μάρτιο, σε δύο εβδομάδες κλείνουμε. Θα αλλάξει η καθημερινότητά μου και θα κάνω πράγματα για μένα πλέον γιατί το έχω ανάγκη», είπε ο τραγουδιστής.

Ήδη συζητά τα επόμενα επαγγελματικά του βήματα, όμως είναι αποφασισμένος να πάρει λίγο χρόνο για τον ίδιο και την καλή του για να γεμίσουν και τις μπαταρίες τους.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top