Ryan Gosling: «Ήθελα να γίνω χορευτής μπαλέτου, αλλά ήμουν φρικτός»

Ποια διάσημη ηθοποιός του χρωστά πολλά λεφτά;

Ryan Gosling: «Ήθελα να γίνω χορευτής μπαλέτου, αλλά ήμουν φρικτός»

Με τον Ryan Gosling και την Emma Stone μίλησε ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος με αφορμή την προβολή της νέας τους ταινίας «Gangster Squad».

Ο φλογερός ξανθός, που μετά την εμφάνισή του στην ταινία «Το ημερολόγιο», έκανε πολλές γυναίκες να παραληρούν και θεωρείται ένας από τους πιο sexy άνδρες του Hollywood, παραδέχθηκε ότι το μεγάλο του όνειρο ήταν να γίνει χορευτής… μπαλέτου!

«Έκανα μαθήματα μπαλέτου όταν ήμουν παιδί. Είχα τη φαντασίωση να γίνω χορευτής, αλλά δεν τα κατάφερα. Ήμουν φρικτός. Δεν είχα κανένα φυσικό ταλέντο», είπε.

Από την άλλη οι γυναίκες είναι η μεγάλη του αδυναμία. Όπως είπε και ο ίδιος μεγάλωσε με τη μητέρα του και την αδελφή του και έφτασε σε ένα σημείο να σκέφτεται αρκετά σαν… γυναίκα! Λέτε γι’ αυτό και έχει ξεμυαλίσει όλον τον γυναικείο πληθυσμό;

Η συμπρωταγωνίστριά του πάλι στην ταινία, Emma Stone δηλώνει θαυμάστριά του, μιας και τον θεωρεί έναν πολύ καλό ηθοποιό με τον οποίο θα ήθελε να συνεργαστεί και πάλι. Αφήστε δε, που όπως λέει του χρωστάει πολλά λεφτά και θα μπορέσει να τον ξεχρεώσει μόνο αν κάνουν και πάλι μαζί μια ταινία.

Αυτό πάντως που δεν θα μπορέσει ποτέ να συνηθίσει η ηθοποιός είναι οι παπαράτσι, που όπως λέει έχουν κάνει τη ζωή της κάπως δύσκολη, αφού κάθε φορά γυρίζει πίσω για να δει αν την παρακολουθεί κάποιος και τις περισσότερες φορές δεν είναι κανείς.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top