Η Λασκαράκη μίλησε για Τσιμιτσέλη, μαγειρική και παρακολούθησε.. στριπτήζ!

Αποκαλυπτική η ηθοποιός στο «Βράδυ» του Κωστόπουλου

Η Λασκαράκη μίλησε για Τσιμιτσέλη, μαγειρική και παρακολούθησε.. στριπτήζ!

Πρώτη ανάρτηση: 17/01/2013 02:19

Καλεσμένη στην εκπομπή «Βράδυ» του Πέτρου Κωστόπουλο ήταν την Τετάρτη η Βάσω Λασκαράκη, η οποία μίλησε για την καθημερινότητά της με τον σύντροφό της, Γιάννη Τσιμιτσέλη.

Το ζευγάρι είναι μαζί τρία χρόνια και ήδη συζούν. Στην ερώτηση για το αν μαγειρεύει, η Λασκαράκη απάντησε ότι προσπαθεί, αλλά δεν προλαβαίνει σε καθημερινή βάση. Ο Κωστόπουλος είπε ότι έχει… «άλλες» πληροφορίες και η συζήτηση «άναψε», με την ατάκα του δημοσιογράφου: «Κάνει καλά ο Τσιμιτσέλης που δεν σε παντρεύεται!».

Η ηθοποιός αποκάλυψε στην εκπομπή τους λόγους για τους οποίους δεν θέλει ν’ ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας. «Δεν ονειρεύτηκα ποτέ κάτι τέτοιο. Με αγχώνει αυτή η κατάσταση. Γιατί να κάτσω εγώ να σκορπίσω ένα κάρο λεφτά, για να είναι όλοι ευχαριστημένοι; Τι θα βάλουν, πως είναι η νύφη, πως ο γαμπρός. Δεν μπορώ» είπε για το γάμο. Η ηθοποιός πρόσθεσε ότι στον δικό της γάμο πάντως, δεν θα ήθελε να υπάρχουν κάμερες.

Η καλύτερη στιγμή της συνέντευξης όμως, ήταν η έκπληξη που επεφύλαξε ο Κωστόπουλος στην ηθοποιό. Όπως πράττει ο σύντροφός της στο θέατρο και την παράσταση «Άντρες Έτοιμοι για Όλα», ο δημοσιογράφος είχε καλέσει ένα go-go boy για να κάνει στριπτήζ στην Βάσω, φέρνοντάς την σε αμήχανη θέση. «Βρε παιδιά ντροπή.. ντροπή. Πες του να ντυθεί τώρα», έλεγε στον δημοσιογράφο γελώντας και εμφανώς… κομπλαρισμένη.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top