Μετά τα μπλεξίματα με τα ναρκωτικά γνωστός ηθοποιός ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας

Αφήνει πίσω τα δυσάρεστα και ετοιμάζεται να γίνει μπαμπάς

Μετά τα μπλεξίματα με τα ναρκωτικά γνωστός ηθοποιός ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας

Νέα αρχή στη ζωή του ξεκινά ο γνωστός ηθοποιός που έζησε τον εφιάλτη της φυλακής, όταν το όνομά του ενεπλάκη σε υπόθεση ναρκωτικών.

Εδώ και τρεις μήνες βρίσκεται έξω από τη φυλακή και χαμογελά ξανά στη ζωή, κάνοντας όνειρα για το αύριο. Πολύ σύντομα θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας, ενώ θα γίνει και μπαμπάς! Οι δυο τους είναι μαζί κάτι λιγότερο από τρεις μήνες, με τον ηθοποιό να δηλώνει ότι ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά.

«Βρήκα αυτό που έψαχνα και ήθελα να βρω», δηλώνει τώρα ο ηθοποιός, ενώ ανακοίνωσε ότι η καλή του διανύει ήδη τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της.

Ο ηθοποιός γνώρισε τη μέλλουσα σύζυγό του όταν εκείνη πέρασε από κάστινγκ για την ταινία την οποία ετοιμάζει και από τότε είναι αχώριστοι.

Όπως λέει είναι η γυναίκα που βοήθησε ώστε να κλείσουν οι πληγές του από την περιπέτειά του, ενώ στέκεται δίπλα του μέχρι να τελειώσει η δικαστική του περιπέτεια.

Αρχές φθινοπώρου θα έρθει στον κόσμο το παιδί του, βρήκε τη γυναίκα της ζωής του και ετοιμάζει και τη νέα του ταινία. Μπορεί να φαινόταν ότι όλα είχαν καταστραφεί, όμως ο ηθοποιός κατάφερε να ξαναγεννηθεί.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top