Στα 21 τους θα μάθουν οι γιοι της Jodi Foster ποιος είναι ο πατέρας τους

Τους είπε ότι είναι ομοφυλόφιλη, αλλά κουβέντα για το ποιος είναι ο… μπαμπάς

Στα 21 τους θα μάθουν οι γιοι της Jodi Foster ποιος είναι ο πατέρας τους

Πρώτη ανάρτηση: 16/01/2013 09:15

Μπορεί η βραδιά των φετινών Χρυσών Σφαιρών να ήταν μια βραδιά αποκαλύψεων για την Jodi Foster, όμως κάποια πράγματα η ηθοποιός τα κρατάει ακόμα κρυφά.

Έτσι μπορεί μπροστά στους δυο γιους της να παραδέχθηκε ότι είναι ομοφυλόφιλη, όπως σας γράψαμε από το star.gr, όμως το ποιος είναι ο πατέρας τους σχεδιάζει να τους το πει όταν θα γίνουν 21 χρονών.

jodi1.jpg



Πάντως η αιδεσιμότατος Beverly Bates αποκάλυψε στην Daily Mail ότι ο γιος της, ο γνωστός κινηματογραφικός παραγωγός Randy Stone, ο οποίος δεν είναι πια στη ζωή, τους συμπεριφερόταν σαν να είναι δικά του παιδιά.

«Ο γιος μου, μου είπε ότι δεν μπορούσε να μου πει ποιος είναι ο πατέρας των παιδιών και ότι έχει υπογράψει έγγραφα για να κρατήσει το μυστικό. Το πήρε στον τάφο του. Τόσο πολύ αγαπούσε την Jodi», είπε η 75χρονη κληρικός.

jodi2.jpg

Η ηθοποιός και ο βραβευμένος παραγωγός, που ήταν γνωστός υπέρμαχος των δικαιωμάτων των ομοφυλόφιλων ήταν πάρα πολύ καλοί φίλοι και ήταν πάρα πολύ κοντά μέχρι το θάνατο του Stone το 2007 από καρδιακή ανεπάρκεια.

«Θα ήθελα πολύ να μάθω αν τα αγόρια είναι του Randy. Πιστεύω ότι έκανε στη Jodi το δώρο της μητρότητας, όμως ξέρω ότι δεν πρόκειται να μου πει ποτέ την αλήθεια», λέει τώρα η μητέρα του Stone.

jodi3.jpg

Για τα παιδιά ήταν πάντα ο θείος Randy και ήταν πάντα κοντά τους να τα φροντίζει. Μάλιστα όταν �� ηθοποιός βρισκόταν μακριά από το σπίτι της για γυρίσματα, εκείνος μετακόμιζε κανονικά και βοηθούσε τη σύντροφό της με τα παιδιά.

Η μητέρα του παραγωγού αποκάλυψε επίσης ότι η Jodi θέλησε να κρατήσει μυστική την ταυτότητα του πατέρα των παιδιών μετά από την απόπειρα δολοφονίας κατά του Ronald Reagan το 1981 από τον John Hinckley, ο οποίος τότε είχε πει ότι το έκανε για να εντυπωσιάσει την ηθοποιό.

jodi4.jpg

Ο Randy Stone μάλιστα ήταν και ο άνθρωπος που παρότρυνε συνεχώς την ηθοποιό να παραδεχθεί ανοιχτά ότι είναι λεσβία.

jodi5.jpg

Κάτι που έκανε αρκετά χρόνια αργότερα και δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει και τον πολύ καλό της φίλο για την συμπαράστασή του.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top