Ασλάνης: «στα οικονομικά και τα προσωπικά έσπασα τα μούτρα μου»

Τι απάντησε ο σχεδιαστής στις φήμες για χρεωκοπία

Ασλάνης: «στα οικονομικά και τα προσωπικά έσπασα τα μούτρα μου»

Το ότι απέτυχε στα οικονομικά και την προσωπική του ζωή εξομολογήθηκε ο Μιχάλης Ασλάνης, απαντώντας στις φήμες για χρεωκοπία.

«Στα οικονομικά μου τα έκανα μαντάρα. Έβγαλα και έχασα ακόμη περισσότερα χρήματα. Δεν είμαι καλός στη διαχείριση. Είχα οικονομική διευθύντρια προκειμένου να διαχειρίζεται τις υποθέσεις μου και έσπασα τα μούτρα μου! Δεν γνώριζα τις οικονομικές εκκρεμότητες που είχα!», δήλωσε ο σχεδιαστής.

Όσο για την τωρινή οικονομική του κατάσταση;
«Τώρα στα 62 μου έγινα και οικονομολόγος. Έσπασα τα μούτρα μου και έχω μάθει. Τώρα πια προσέχω τα πάντα, ελέγχω, δεν είμαι ευκολόπιστος», ήταν η απάντηση.

Αφού παραδέχθηκε πως είναι φορές που είναι πολύ down και δεν έχει διάθεση, αλλά δεν έχει πάει σε γιατρό να του πει ότι πάσχει από κατάθλιψη, ο Μιχάλης Ασλάνης μίλησε για την μοναξιά του: «προσωπική ζωή δεν είχα. Δεν είχα αγάπη από τους γονείς μου και το σπίτι μου. Έπαιρνα αγάπη από τον κόσμο», συνέχισε ο Μιχάλης Ασλάνης, προσθέτοντας πως πέρασε τις γιορτές των Χριστουγέννων μόνος του. «Η ζωή είναι μικρή για να είναι θλιβερή. Η δουλειά μου μου δίνει χαρά. Όταν δουλεύω ξεχνιέμαι. Τη στιγμή που θα σταματήσω να δουλεύω, θα ισοδυναμεί με θάνατο».

Τέλος, ο σχεδιαστής επισήμανε ότι λόγω του lifestyle αγόρασε το σπίτι στη Μύκονο, το οποίο φήμες λένε ότι βγάζει στο σφυρί. «Δεν θα το αγόραζα. Οι τηλεοράσεις ερχόντουσαν στη Μύκονο, οι φωτογράφοι στη Μύκονο, τα μοντέλα στη Μύκονο... έπρεπε να παίξω αυτό το παιχνίδι», πρόσθεσε.


Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top