H Dita Von Teese κάνει striptease μόνο για τα μάτια του… Russell Crowe

Νέος έρωτας στο Hollywood;

H Dita Von Teese κάνει striptease μόνο για τα μάτια του… Russell Crowe

Μπορεί ο Russell Crowe να πέρασε δύσκολα μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου του από την Danielle Spencer, όμως τώρα όπως όλα δείχνουν έχει συνέλθει από τον πόνο και ξανά προς τη δόξα τραβά!

Και επειδή δεν του πάει και πολύ η μοναξιά, ο Russell βρήκε και νέα σύντροφο.

crowe1.jpgcrowe2.jpg

Σύμφωνα με τη New York Post, την πληγωμένη του καρδιά κατάφερε να γιατρέψει η Dita Von Teese, με την οποία τον περασμένο μήνα απόλαυσαν ένα χαλαρωτικό σπα στον ξενοδοχείο Four Seasons στη Νέα Υόρκη.

Μάλιστα όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, το γλυκό όσο περνάει ο καιρός δένει όλο και περισσότερο, ενώ οι δυο τους δεν σταματούν το φλερτ, ούτε και μέσα από το Twitter.

Κανείς από τους δύο μέχρι στιγμής δεν έχει παραδεχθεί το ειδύλλιο και η Dita δεν είναι η μοναδική γυναίκα με την οποία έχουν συνδέσει τον Russell μετά το χωρισμό του.

crowe3.jpg
Ο ίδιος ο ηθοποιός πάντως πριν ένα μήνα είχε γράψει ένα δακρύβρεχτο tweet στο οποίο υποσχόταν ότι θα επιστρέψει στην Αυστραλία και θα αφοσιωθεί στο να δέσει και πάλι την οικογένειά του.

Πάντως το διαζύγιο θα του κοστίσει ακριβά, αφού υπολογίζεται ότι θα πρέπει να δώσει στην πρώην του περίπου 20 εκατ. δολάρια. Άμα όμως έχει στο πλευρό του την εκρηκτική Dita, θα τα κάψει τα ρημάδια τα λεφτά του.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top