«Μάνατζερ» έμπλεξε τον Ρουβά σε απάτη

Έκανε deal με κυπριακή εταιρεία για συναυλία που δεν έγινε ποτέ

Τους έταξε συναυλίες με τον Σάκη Ρουβά και τον αμερικανό ράπερ Pitbull και αφού τους πήρε τα χρήματα, εξαφανίστηκε!

Μια απίστευτη υπόθεση που προκάλεσε σάλο στην Κύπρο, πρόκειται να απασχολήσει το Μονομελές Πρωτοδικείο Ρόδου, ύστερα από αγωγή που υπέβαλε ενώπιον του δικαστηρίου εταιρεία που εδρεύει στη Λάρνακα. Η κυπριακή εταιρεία που ασχολείται πολλά χρόνια με τη διοργάνωση καλλιτεχνικών εκδηλώσεων πείστηκε να καταβάλει στον «ατζέντη» κάτοικο Καρπάθου τα χρήματα για την πραγματοποίηση συναυλίας με τον διάσημο Έλληνα τραγουδιστή. Όπως αναφέρεται στην αγωγή εξάλλου ο ίδιος είχε διοργανώσει το 2010 συναυλία για την κυπριακή ποδοσφαιρική ομάδα ΑΕΚ Λάρνακας και όλα είχαν πάει καλά.

Ο μάνατζερ ισχυριζόταν ότι έχει τα «μέσα» και την άμεση πρόσβαση στις διασημότητες. Όπως έλεγε, είχε την εντολή να συζητήσει μαζί τους για συναυλία στην Κύπρο με τον Έλληνα σταρ, ενώ θα αποκόμιζε τεράστιο κέρδος, ύψους 400.000 ευρώ!

Ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας ταξίδεψε μέχρι την Αθήνα για να κανονίσει με τον Καρπάθιο τις τελευταίες λεπτομέρειες και σύμφωνα με την εφημερίδα της Ρόδου «Δημοκρατική», ο τελευταίος ζήτησε και πήρε 38.000 ευρώ ως προκαταβολή.

Λίγες εβδομάδες μετά ο μάνατζερ επισκέφτηκε τα γραφεία της Κύπρου ώστε να κουβεντιάσει το μέρος και την ακριβή ημερομηνία.Ο εναγόμενος συνέταξε και απόδειξη είσπραξης, όπου αν δεν γινόταν η συναυλία θα επέστρεφε τα χρήματα. Μέχρι και η αφίσα του Σάκη που είχε προγραμματιστεί για την 4η Ιανουαρίου, ήταν έτοιμη, όταν ο μάνατζερ ακύρωσε τη συναυλία γιατί το οικονομικό μέρος της συμφωνίας δεν υαλοποιήθηκε όπως προσυμφωνήθηκε.

Η κυπριακή εταιρεία ακύρωσε την εμφάνιση και ο μάνατζερ δεν ήρθε ποτέ σε επαφή με εκείνους που πραγματικά αντιπροσωπεύουν τον Σάκη Ρουβά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top