Αντί για «Χρυσές Σφαίρες» έβγαλε τον γιό της… βόλτα

Απαρατήρητη η Natalie Portman με «casual» ντύσιμο

Αντί για «Χρυσές Σφαίρες» έβγαλε τον γιό της… βόλτα

​Πριν από δύο χρόνια η Natalie Portman βρισκόταν στο επίκεντρο των Χρυσών Σφαιρών για την ερμηνεία της στη ταινία Black Swan.
Φέτος, η διάσημη ηθοποιός έλειψε από τα φώτα της δημοσιότητας και έτσι προτίμησε να βγει βόλτα με τον μόλις 18 μηνών γιο της, Aleph, στο Λος Άντζελες.

nat1.jpg

Aντί για λαμπρή τουαλέτα, η Natalie προτίμησε το 2013 να ντυθεί «casual», με μαλλί ατημέλητο και καφέ σακάκι πάνω από έ��α τζιν παντελόνι. Το «σετ» συμπλήρωνε ένα ζευγάρι ρετρό γυαλιά ηλίου.

nat2.jpg

Τον μικρό Adeph, πατέρας του οποίου είναι ο Γάλλος χορογράφος Benjamin Millepied, έντυσε η 31χρονη με ένα χαριτωμένο γκρι σακάκι και μικρές μπότες.

nat3.jpg

Αρκετές μαμάδες περίμεναν την star του Hollywood να επιβιβαστεί στο αυτοκίνητό της, κρατώντας τον μικρό, έως ότου αποχωρήσουν από το Κέντρο Φυσικής Αγωγής που μαμά και γιος, «τίμησαν» με τη παρουσία τους.

Πρόσφατο τεύχος του περιοδικού Forbes έγραψε ότι η Portman είναι η ηθοποιός που φέρνει τα περισσότερα χρήματα στις εταιρείες παραγωγής, από οποιονδήποτε άλλον! Συγκεκριμένα, το Black Swan στο οποίο πρωταγωνίστησε, κόστισε μόλις 13 εκατ. δολάρια αποφέροντας κέρδη 329 εκατομμύρια!

nat4.jpg

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top